lehet, lehet, de nem az igazi, az ember átfagy még ilyen időbe is, terepen legalább nem fázunk ki mert mozgunk. de aszfalton nem nagyon mozogsz a motoron
óhee, de ne reggel vidd, mert még akkor le vannak fagyva az utak, vigyázz magadra, nem motoros közlekedésre való még ez az idő hiába süt a nap (csak aszfaltra értem, terep az most a jó )
úgy,hogy ha lesz,akkor elhozom,és majd debrecenbe odaadom..járok kelek akár naponta debbe,ha kell kiviszem a melohelyedre is
vasárnapig szólok hogy mi lesz
automatikusan törölték.... pont ez az... nekem azon az áron kellet volna a gumi mint amikor rendeltem, erre törlik és mondják rendeljem meg ezen a héten, de most meg felvitték az árát....
na jó nagy átverés volt az a gumi amit a multkor roekjozsi betett, megrendeltem belőle egy párt, 1 hétre rá irtak h. rendeljem meg ezen a héten mert akkor fog jönni belőle... ma meg nézem az árát, az elsőre 3, a hátsóra 6e ft pluszt tettek rá, igy már meg se éri...
helló! tudtok ajánlani valakit aki motorvázat javít, húz , ellenőriz? valami profira gondoltam paddal mindennel! jó lenne Debrecen környékén de elviszem bárhová! Köszi!
Eladó egy pár hibátlan,újszerű Michelin BiB mousse defektmentes belső, krossz és enduro motorokhoz!
90/90-21-es első méret 15ezer
140/80-19-es hátsó méret 15ezer
hát nem ám.... akkora sár és hó volt hogy 2 és fél órát kellett fagyoskodnom mire kiért egy 4x4 es traktor! mert nivával nem tudtak kijönni.... még jó hogy volt térerőm....
, de nem árt ,ha van egy tarcsiba
vasárnapig szólok hogy mi lesz
motormannál 19ezerért van,mást most hirtelen nem is néztem...
http://www.kocsigumi.hu/conten...
első
90/90-21-es első méret 15ezer
140/80-19-es hátsó méret 15ezer
30ezer/pár irányáron,postaköltséggel együtt!vigyétek,ismerősöknek ákióós