Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a múúalkotás
minek vesztek gumit? adok én szívesen
nem hiszem... majd ha van vmi jó gumma akkor meglátom és elhozom magamnak max eladom neked
lehet, lehet, de nem az igazi, az ember átfagy még ilyen időbe is, terepen legalább nem fázunk ki mert mozgunk. de aszfalton nem nagyon mozogsz a motoron
igazad van! de egy két karikát már lehet lőni 15 fokba.
mislen M12-t nem tucc 18asba emberi árba? monnyuk még nem sűrgős
, de nem árt ,ha van egy tarcsiba
óhee, de ne reggel vidd, mert még akkor le vannak fagyva az utak, vigyázz magadra, nem motoros közlekedésre való még ez az idő hiába süt a nap (csak aszfaltra értem, terep az most a jó )
na péntek műszaki!
jó, ennyibe ha van szír új akkor kell, remélem nem vmi selejt
úgy,hogy ha lesz,akkor elhozom,és majd debrecenbe odaadom..járok kelek akár naponta debbe,ha kell kiviszem a melohelyedre is
vasárnapig szólok hogy mi lesz
érdekel 1 igencsak, hogy oldjuk meg?
azt hittem, hogy felemelték, és most azon az áron akarják küldeni
ez lenne az de csak első van...
motormannál 19ezerért van,mást most hirtelen nem is néztem...
http://www.kocsigumi.hu/conten...
hátsó is kell majd mutass má képet, ha FIm-es az meg csak még jobb
12ezerért hozok neked új michelint pontos típust nem tudok, olyan mint ami nekem van fent...fim-es
első
automatikusan törölték.... pont ez az... nekem azon az áron kellet volna a gumi mint amikor rendeltem, erre törlik és mondják rendeljem meg ezen a héten, de most meg felvitték az árát....
sztem vissza tudod mondani a rendelést..nem?
na jó nagy átverés volt az a gumi amit a multkor roekjozsi betett, megrendeltem belőle egy párt, 1 hétre rá irtak h. rendeljem meg ezen a héten mert akkor fog jönni belőle... ma meg nézem az árát, az elsőre 3, a hátsóra 6e ft pluszt tettek rá, igy már meg se éri...
A RedBaronnál van ilyen pad, azt nem tudom h húzatni tud-e, a sérült vázat/villát lehet ellenőrizni vele.
helló! tudtok ajánlani valakit aki motorvázat javít, húz , ellenőriz? valami profira gondoltam paddal mindennel! jó lenne Debrecen környékén de elviszem bárhová! Köszi!
Eladó egy pár hibátlan,újszerű Michelin BiB mousse defektmentes belső, krossz és enduro motorokhoz!
90/90-21-es első méret 15ezer
140/80-19-es hátsó méret 15ezer

30ezer/pár irányáron,postaköltséggel együtt!vigyétek,ismerősöknek ákióós
mindenképpen jó lessz .....
eléggéé..... amilyen a szerencsém megint 50-60 ezer
hűűű öcsém, te aztán megjártad de tavaszra jó legyen mire megyünk erdélybe
hát nem ám.... akkora sár és hó volt hogy 2 és fél órát kellett fagyoskodnom mire kiért egy 4x4 es traktor! mert nivával nem tudtak kijönni.... még jó hogy volt térerőm....