Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mai napból ítélve én már nemtudom hogy mi a jó és mi a nem....de azt tudom hogy a jó öreg 2T sose hagy cserbe :D
jaa hogy ennyire friss az eset, értem.
az annyira nem jó jel...
hát most értem haza most zuhanyoztam mert 2 és fél órát vártam a felmentésre.... vmi megragadt... nem lehet lenyomni a berugókart.....
sukár vagy öcsém
na mi lett vele, tudod már?
itt egy rólam
megdöglött.......
akkor semmi para mucsácsó, ruganyos lesz a járásod egy darabig még
jah, arcképes igazolványt rakjatok máskülönben ne reklamáljatok ha elmegyek a buszon melletetek
Mindenki rakjon be kípet magáról, akit nem ismerünk személyesen
ja én volt barátnőmmel,bekísértem aztán a következő busszal jöttünk is hazafele!
én voltam, odaültem ismerös mellé, tán te is ottvoltál? tuti elmennék melletted az utcán is
debrecenbe vótá' he? össze futhattunk volna
ha tegnap te ültél a buszon (19:10),akkor vakon voltál mint sztivi wonder!
Jó lenne, ha meggyógyulna addig a lábam, mennék.
óóó he, most jöttem be motorozásból, végre csapattam 1-et, még az olvadt hóba, de nem volt rossz
Jólesz az öcsém ne izgujjá Májusba majd veressük neki a motoros bulin.
Jössz- é?
Szevasztok. Na hazajöttem végre, kicsit tovább kellett bentmaradnom mert a bokámból is kivették a lemezt nem csak a lábszáramból a fixateur-t. Viszont még lehet fosni mert miután ki lett szedve a fémszerkezet a lábszárcsontom 2 része rugózik. 6 hét ezzel a műanyag ortézissel amit kaptam s ha akkor is lesz rugózása, meg lesz műtve. Vagy csontpótlás vagy lemezelés. Hát mosmá megőrülök, 6 hét múlva javába a tavaszt tapossuk én meg sehol nem vagyok.
Egy szög se tört, vagy hajlott el a piten
Ezt a súlyt és tempót elbírja.
Mindenkinek köszönöm, aki kint volt és segítette a munkálatokat

Reméljük a köv. télen tiszta lesz a jég, mert nagy meló volt megcsinálni a pályát
Ezzel mindenképp bírná a havat tolni:
az nem vón jó...
lehet adatot gyűjt a naturásoknak púlba
ha én bármikor ott voltam a tankin akkor is ott volt a quados bácsi...szorgalmasan videózott a homokbányában is

am bűncselekményt követtek el,20ezer a bírság... ha az olvadó jégre mentek...beszarás bazd meg...had játszon már mindenki a saját egészségével...ha beszakad beszakad ,max megfázik kicsit...agyrém ez a buziság
nem magának vette...vagyis azt állítja
én csak azért irigykednék,mert 300as az álmom,de csak egy 250esre tellett,sőt még arra sem ,de asszem ebben az évben nem cserélek motort,bár ezt nem akarom elkiabálni...persze a lotton tegnap sem nyertem