Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajdúszoboszló
de hol ? ? ? valami debrecen melletti falucska, de nem találom a nevét !
Az a helyi motorosnap volt. Csináltuk vagy öt alkalommal, de beleuntunk, mert a városi vezetők sokat agyaskodtak
Ja de azt akartam kérdezni hogy ahol napközben voltunk az milyen motoros találkozó vagy mi volt az ?
Debrecenből Szeged felé kell menni, majd a várost elhagyva az első lehetőségnél balra és azon az úton van az a major.

Az ahol voltál velünk, egy spanomnak a hobykertje, de afféle nem hivatalos klubbház nekünk. A szomszédokkal minden le van vajazva (isznak azok is) , nem probléma nekik ríszeg dajdajozás meg a motortíltatás, meg mozsdmá le van kövezve az egész udvar, lehet benne óvatossan stuntolni meg gumitpukkantani is
Szerintem a csütörtök az csak ilyen sátorosoknak lesz hogy el tudják foglalni a helyet meg ilyenek
most nézegetem fészbukon !
http://www.debrecenifesztival.... lehet már láttad de itt a link
írd le valahova
Hát passzolom nem tudom a programokat
De majd ki derül :D
nézem a jegy árakat: 4 napos bérlet 4500
a vasárnap meg ingyenes

csütörtökön mi lesz egyáltalán ?
csak májusig el ne felejtsem
nem csak a négyest követed Debrecenbe és majd Berettyóújfalunak kell tartanod. Át fogsz menni 1 híd alatt amire vissza fordít a feljáró és azon egyenes kifele kell menni. Majd mikor el hagyod Debrecent akkor kell figyelni a "Hosszúpályi" jelzésű táblát és ott majd balra kell kanyarodni onnan meg 4 kilométer és meg is érkeztél. bal oldalt lesz a major
jaa nyíregy felől!
hát merről jössz Debrecenbe?
ahha már megnéztem, csak nem tudtam hogy ez a " hosszúpályi útfél " ez ilyen szabályos leírás, azt hittem csak ilyen helyi szólás

nehéz amúgy átvergődni debrecenen?

Zé! amikor én is ott voltam Fecóval akkor hol voltunk? 2009 körül.. valami klubbházba dögöltünk utána, és másnap fasza volt a bundáskenyér !
nem Hosszúpályi fele kell menni :D
héó

Ez a Vígh kend major vagy miacsoda, ez a nyiregy felöli végén van debrecennek vagy merre ?
csö jön vki ki kerülni 1-2 kört debrecenben?
Mentem már ilyen R1egyel vagy ötven kilométert, de folyton 7. meg 8. at akartam még bele váltani, mert olyan gyorsan leforogta a fokozatokat.
kösz szépen! :D
pedig neked nevezni kéne!
néztem a hétvégén sok onboardot, az elejébe mennél simán
Még vagy 2hét, aszt lehet menni Dernára
Szevasztok! Nem tud valaki linkelni 1 magyar tesztet a 2007-s Yamaha R1-röl ?