Debrecenből Szeged felé kell menni, majd a várost elhagyva az első lehetőségnél balra és azon az úton van az a major.
Az ahol voltál velünk, egy spanomnak a hobykertje, de afféle nem hivatalos klubbház nekünk. A szomszédokkal minden le van vajazva (isznak azok is) , nem probléma nekik ríszeg dajdajozás meg a motortíltatás, meg mozsdmá le van kövezve az egész udvar, lehet benne óvatossan stuntolni meg gumitpukkantani is
nem csak a négyest követed Debrecenbe és majd Berettyóújfalunak kell tartanod. Át fogsz menni 1 híd alatt amire vissza fordít a feljáró és azon egyenes kifele kell menni. Majd mikor el hagyod Debrecent akkor kell figyelni a "Hosszúpályi" jelzésű táblát és ott majd balra kell kanyarodni onnan meg 4 kilométer és meg is érkeztél. bal oldalt lesz a major
Az ahol voltál velünk, egy spanomnak a hobykertje, de afféle nem hivatalos klubbház nekünk. A szomszédokkal minden le van vajazva (isznak azok is) , nem probléma nekik ríszeg dajdajozás meg a motortíltatás, meg mozsdmá le van kövezve az egész udvar, lehet benne óvatossan stuntolni meg gumitpukkantani is
De majd ki derül :D
a vasárnap meg ingyenes
csütörtökön mi lesz egyáltalán ?
nehéz amúgy átvergődni debrecenen?
Zé! amikor én is ott voltam Fecóval akkor hol voltunk? 2009 körül.. valami klubbházba dögöltünk utána, és másnap fasza volt a bundáskenyér !
Ez a Vígh kend major vagy miacsoda, ez a nyiregy felöli végén van debrecennek vagy merre ?
néztem a hétvégén sok onboardot, az elejébe mennél simán