Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akciós cross gumik, elég jó árak vannak:
http://e-motorparts.addel.hu/p...
mit?
pihenni is köl
majd nyomok fel 1 vidit nagyon gyír , szegény yamalovak mit kaptak tegnap
hívtak de sztem kihagyom
Fremdheit ist natürlich ich bin und mein yamaha
upsz a jegyeket elfelejtettünk kérni a nézőktől de majd legközelebb
ma nem mentek?
Hy, nem gyüttél Gabi lasifotózi
Bocs hogy nem szoltam én olyan vok mint az internet függő fordítottja szarok a netre de van teló oszt kűdtél vóna smst
itt bagamérba van egy cigány csávónak egy fzr1000-es...nyáron azzal szokta veretni elég sokat...még fazsán is megy mer' most lett benne blokk cserélve
én még cigánymotorosokat csak románijába láttam 1X, valami régi cb500zal fordultak ki egy mellékútról, bukó se volt rajtuk, csak aza qúrvanagy légyszemüveg, ami eltakarja félig a fejét
áhhh de vissza is adnák biztos!
háá' meg azok is kemííny motorosok..mikor az MZ-vel veretik
áá, nem biztos mert ide a szomszédba járnak a cigányok szimsonájtal, , még elvinné vmeik sukár
akaszd ki neki a kapura, aszt majd elviszi, úgyse lopják el
jóvan, majd szólj ha erre jársz
annyiért én is megcsinálom neked
Mezőberénybe "SPECIIIIIIIIIÁlis motorgumizó géppel" szedtek le nekem 2 gumit és tettek fel 2 újat. 4000 píz vót
hát tartogasd má nekem pár napot...most csak azé' menjek pércsre? ha lesz arra dolgom érte megyek..nemsoká'
he?
ki van a vágányod

Király lett!
meg h. összebaszom a felnit, nem láttot még sztem életébe endurót amit használnak is, nem csak kirakatmotor....
Wr Tomi
1órát szoptam vele, mire a dragani háccsódefekt után beraktam az 5mili vastag belsőt elfordulásgátlóval.
Hy!

Látom tegnap te is gumiztál
Én is belsőt cseréltem elől-hátul. Én elkavartam haverhoz, ő vette le a gumik egy oldalát. 1,5 óránkba került faterral, míg ki tudtuk cserélni. Legközelebb tuti, h Takihoz fogok menni és ő fogja cserélni. Ehhez a belsőhöz sokszor nagyon jó lett volna a sajtolós szerkezetük. De megoldottuk