Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fancsika:
Kenupálya:
Sziasztok.
Na befutottam én is, nem volt semmi gond.
A Kenupályán locsi-pocsiztunk, a Fancsikán meg csúszkáltunk.
Csak hóban tudtam menni a mocival, de ott frankón bevált a szögesgumi. Csak ereszt a hátsó, de fél órát jól bírt.
Teszek majd fel pár képet, csak még összeszedem magam.
Kocsival egyszer el(fenn)akadtunk a havon.
A Kenupálya szerintem elég nehezen megközelíthető, de megnéztük, sajna nincs még befagyva.
Így estére elég nagy hómennyiség lett.
A Fancsika jónak tűnik, ha többen megyünk, nem hiszem hogy mindenkit lecsuknának.
Sok lúd disznót győz.
én meg megkattanok a házba ülni
há' minek toltad he? tán 1 helyre, hogy hó hegyet építs?
Én mentem vagy 20-25km-t....de ebből olyan 2-3 volt offroad...mentem az úton 50-60-al azt vertem közbe keresztbe
Te jó kemény vagy,hogy ilyenkor is motorozol.
Én megvárom a tavaszt.
Ki sem megyek a házból.
még jó hogy erre nem jártak,mert a géppel,amin nincs rendszám,de még ablak sem,toltam a havat itt a környéken pár embernek,meg magunknak!
Én hálistennek nem, de csak vagy öccáz métert mentem a sztríten, a többi öt-hat kilóméter offród vót.
Há mér nem emelted át a kicsit azon a villanypásztoron!
Én tanálkoztam' am rendőrökkel is..megálltak mellettem...lehúzza az ablakot..vigyorog..azt mondja: Nincs hideg rajta? Hát mondom már szarrá vagyok fagyva Na azt mondja, akkor óvatosan és további jó utat! Mondom köszönöm... Rendesek voltak..pedig se tükröm..világítás se volt felkapcsolva
Én is megjártam sokszor, a gödrökkel amik nem látszottak...még jó, hogy 1x se taknyoltam most... Amúgy csak van annyi esze, hogy nem megy rá, ha látja, hogy szar
Én is megyöttem, jól összefagytam, meg fel is buktam csomószor, me sepri a szél ezt a köcsöghavat és a gödrök nem láccanak alatta. A kis tó nem gyó még, mer valami melegvizű patak táplálja és nem fagyott be az a fele, lehet a másik se, majd úszok benne nyáron, most meg se próbáltam. Betévedtem egy villanypásztorba is, de egy alkalmas helyen kibújtam alatta Remélem Verpe gond nékűl megúszta a jegezést.
Nézzétek a kis gálerimet link
itt nálunk vagy 20-30 centi már van... a főúton 10 centi, franc megy ki a fancsikára.... örülök ha bent vagyok a meleg szobába ebbe a hidegbe, habár holnap lehet én is csapatom a hóba a motorral ha lesz még mélyebb hó
Szasztok-e!
Megjöttem..ez fasza vót...nem is gondoltam, hogy a krosszgumi elől ilyen faszán fog..csak úgy vertem keresztbe...van pár kép..igaz csak it a ház előtt csináltam, mer' a fotómasinát nem mertem magammal vinni, nehogy összetörjön Minnyá' fent a galéria
Mér akkora ott a hó?
Elmentem az előbb a tranzittal nyárigumival a falun, sokat vót a kilincs elöl, pedig csak olyan vékony foltokba van a hó, max 5centi
hólapátoló ügynök
Unatkozok..megyek előveszem a DT-t..esek bukok vele egy kicsit....ha nem jó akkor meg a cimcony robogót, oszt azzal ijesztgetem az embereket
van nekünk is itt a falu szélén 2 tó, ebéd után ki is megyek tipbájkal tesztelni
Am régen 14évesen simson starral beszakadtam 2személyel az egyik horgásztón, kaptam is olyan tudőgyulát , csoda az is h megtartott az Isten és még itt vagyok ,
Amúgy annyi mindent terveztem mára, oszt semmi nem lett belőle Mondom kimegyke fotózgatok kicsit, megnézem a többieket, utána megyek nőhöz...este meg ha haza jövök megyünk Ladázni...egyikből se lett semmi
mer alvó ügynök lett
tavaly voltak ott nagy vizek, akkor lehetett volna neki verni. mondtam is barátnőmnek hogy faterja simsonját beszögelem ha lehet
bazd meg debrecen az 1000tó városa vagy mia tököm annyi tót meg pocsoláyt írtok itt má aszittem finnbe vagyunk...bár az idő az olyan cudar mint ott
Dorog -nánás közt van fasza vagy nem fasza nem tudom,de kisétálok mer itt van az utca végén és megnézem..rálehet menni ,meg nem mély tutira csontra van fagyva... nád az van de nagy a platz
csak itt senkit nem érdekel a szöges havas motorozás...inkább sok paré ladával baszakszik a jégen...annak meg semmi értelme...csak ha beszakadnak,mert akkor lehet legtöbbet röhögni...meg mikor a traktor alatt is beszakad. tavaly előtt volt rá példa
Le tuti nem tartóztatják mer' a kutya se jár arra...sztem tuti fasza... Ha időben szól még lehet én is kimászik...Főőnix meg el van tűnve