a hátsót megtudom mérni, az elsőt nem, az most nincs szétszedve nem sűrgős, de majd fog kelleni vagy 5 db a hátsóba meg vagy 10 az elsőbe, cserélem kifele ami berohadt és nem lehet húzni....
Szia!
Arra értettem: Aki a hegyekben lakik annak szerintem a mi kis szintünktől nem kell sokat várni!
Én még senkit nem néztem le a motorozási tudása miatt!
Tök mindegy honnan jön vagy hol lakik!
Szerintem akinek az adottságai, mármint a tájra gondolok jobbak ,hatalmas előnnyel vannak hozzánk képest aki az alföldön próbál bohóckodni! Hidd el aki itt egy kicsit is jobban tud motorozni az egyik ember sem az alföldön tanult meg bármit is:) Nekem, hogy ki milyen motorral jön tök mindegy!
Bár azt tudni kell,ha tényleg keményebb terepre akarsz jutni oda már enduro kell,VAGY rohadt jó fizikum! Ami sajnos nem sok embernek van meg alapból
Amúgy szerveződik egy kis társulás egy másik fórumon, és ha minden jól megy, megyünk egymáshoz motorozni!
Ebből két hely nincs is messze tőletek!
Ha keményebb tájakra és kihívásra vágysz tényleg Románia a megoldás!
DE ha gondolod tudok neked egy nagyon nagyon jó motorozási lehetőséget ajánlani!
A normális szint és a normális helyeken való motorozásra pedig olyasmibe kell gondolkodni hogy te a tájból gyakorlatilag nem sokat látsz,és nem csak te hanem senki! Mert szopós katlan,meredek feljáró és bent vagy az erdőben!
Na kb ennyi! Persze bennem sincs rossz indulat!
Nincs miért veled kapcsolatban!
Csak azért írtam hogy tudd nagyon nagy motorozásra nem tudsz itt számítani mert még csak most ismerkedünk a endurozás "szépségeivel"
Persze azért szopós helyeken már voltunk
De szerintem a fiuk sem bánnák