Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a haverod, akit mondtál, az gyöngyös környéki? mert ha nem, akkor már ne is hívjon
Az zsír ha csak adásvételi kell! Mert más nem igen van ... Hallod Taki már alig várom hogy menjünk a Debreceniekkel....
Adás-vételit kérnek ritkán, de leginkább nem problémáznak semmin se.

Melyik részre mennél gépelni?
A meg mi?
Káli?
Helló Bikerek!
Ha romániába szeretnék menni gurulni eggyet hobby endurommal
(norendszám,noműszaki csak egy adásvételi), kivihetem a motort
a határon, és ami legalább olyan fontos, haza is hozhatom?
Uti-futival mennénk ki páran.Ha valaki volt már efféle bevetésen
legyenszíves írjon róla pár sort.
Előre is köszi,egy motoros a dunántúlról.

Üdv.:Taki
ja...a pesti utcán...a tesconál a kanyarban...éjszaka
Debrecenben?
remélem nem...15-20 perccel később mentem arra amerre gondolom, hogy mértek...és ott állt a trafi..remélem, hogy későn állt oda...ha nem akkor nagyon nagy szarban vagyok...mentem vagy 90-el mer' az asszony késésben volt a buszhoz....
mé? bemértek?
addigra valszeg az enyém si fog valahogy kinézni...kicsit rendbe szedem ha minden jól megy és nem jön február közepéig traficsekk...ha jön, akkor nem csak, hogy nem lesz rendbe szedve..de sztem nyáron a motorozás is sztorno
majd tavasszal he
csinálhatnánk valamikor egy sorozatot a motoroktól he
ilyen képeket lehet vele gyártani, de lesz ez még jobb is
az tényleg nem sok...kéne nekem is valami faca
na ezért nem mindegy hogy olyan csinálja aki érti is,vagy mondjuk te otthon!
Petku eléggé benne van a témában,szal ő tudna neked erre igazán válaszolni...és nem mindegy hogy csak ukmukfuk egy 40es csőből vágom a szeleteket...vannak számítások,meg rajzok,meg a tököm tudja...
4Tnél egyszerűbb,de nem annyira mint gondolnánk...

jah még annyit,hogy aki még ilyen szinten csinálja ezeket a 2T kipukat az országban Petkun kívül az 3ember...akinek ilyen is a munkája..persze vannak többen is,de nem ilyen szinten dolgoznak!
Jól kened eee.
de,de akkor nicsn 2 év gari. nem volt am drága, akcijós volt saturnba pesten: 42990 volt még 15 ajándékcsekkem azt le is vásároltam meg kipótoltam a maradékot Névnapi ajándék magamnak
ebay-ről nem lett volna óccóbb a masina?
saturn, a tokot ebay
e-bay-ről vetted? a gépet..
rendeltem hozzá hordtáskát, azt majd azt kipárnázom jobban esetleg meglátjuk....
pedig ott lehetne igazán fasza képeket csinálni vele... bebugyulálod..tuti nincs baja ha a szakadékba leesel akkor se
ezt nem is fogom vinni erdélybe szétbaszni oda jó a régi