Helló Bikerek!
Ha romániába szeretnék menni gurulni eggyet hobby endurommal
(norendszám,noműszaki csak egy adásvételi), kivihetem a motort
a határon, és ami legalább olyan fontos, haza is hozhatom?
Uti-futival mennénk ki páran.Ha valaki volt már efféle bevetésen
legyenszíves írjon róla pár sort.
Előre is köszi,egy motoros a dunántúlról.
remélem nem...15-20 perccel később mentem arra amerre gondolom, hogy mértek...és ott állt a trafi..remélem, hogy későn állt oda...ha nem akkor nagyon nagy szarban vagyok...mentem vagy 90-el mer' az asszony késésben volt a buszhoz....
addigra valszeg az enyém si fog valahogy kinézni...kicsit rendbe szedem ha minden jól megy és nem jön február közepéig traficsekk...ha jön, akkor nem csak, hogy nem lesz rendbe szedve..de sztem nyáron a motorozás is sztorno
na ezért nem mindegy hogy olyan csinálja aki érti is,vagy mondjuk te otthon!
Petku eléggé benne van a témában,szal ő tudna neked erre igazán válaszolni...és nem mindegy hogy csak ukmukfuk egy 40es csőből vágom a szeleteket...vannak számítások,meg rajzok,meg a tököm tudja...
4Tnél egyszerűbb,de nem annyira mint gondolnánk...
jah még annyit,hogy aki még ilyen szinten csinálja ezeket a 2T kipukat az országban Petkun kívül az 3ember...akinek ilyen is a munkája..persze vannak többen is,de nem ilyen szinten dolgoznak!
de,de akkor nicsn 2 év gari. nem volt am drága, akcijós volt saturnba pesten: 42990 volt még 15 ajándékcsekkem azt le is vásároltam meg kipótoltam a maradékot Névnapi ajándék magamnak
Melyik részre mennél gépelni?
Ha romániába szeretnék menni gurulni eggyet hobby endurommal
(norendszám,noműszaki csak egy adásvételi), kivihetem a motort
a határon, és ami legalább olyan fontos, haza is hozhatom?
Uti-futival mennénk ki páran.Ha valaki volt már efféle bevetésen
legyenszíves írjon róla pár sort.
Előre is köszi,egy motoros a dunántúlról.
Üdv.:Taki
Petku eléggé benne van a témában,szal ő tudna neked erre igazán válaszolni...és nem mindegy hogy csak ukmukfuk egy 40es csőből vágom a szeleteket...vannak számítások,meg rajzok,meg a tököm tudja...
4Tnél egyszerűbb,de nem annyira mint gondolnánk...
jah még annyit,hogy aki még ilyen szinten csinálja ezeket a 2T kipukat az országban Petkun kívül az 3ember...akinek ilyen is a munkája..persze vannak többen is,de nem ilyen szinten dolgoznak!