Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az övé ez a kxf is,ő gyárt 4T-re... elég szépek a munkái!Baráti áron!

http://www.sportmotor.hu/motor...
profi! mellesleg uncsitesóm! motort is szerel!
ő magának hajtja ívre a lemezeket ami lehet saválló is,vagy sima lemez a kért vastagsággal...aztán avi-val összeheggeszti és lelakkozza 3-4 rétegben 2K-s lakkal..ennyi!
van egy ismerősöm nyiregyen ő is gyárt rendszereket,vagy akár csak leömlőket de csak 4T-re akár quadra is...ő nem ért a 2t kipuff méretezéshez,de a 4T leömlőket szépen munkálja!
ő azokat patentívből heggeszti,annak az a hátránya hogy nem tud csak síkban ívet hajtani...
olcsón dolgoznak mind2en! és profi!
még az édekel,hogy nemrég egy csákó tett fel képeket egy galériába miszerint ő kipuffokat csinál (elég jól néztek ki) és milyen lakkal lakozhatta le hegesztés után,hogy ne égjen le azután,de a varrat viszont látszodjon?
pasz, nem tudok semmi spéci helyet ahol ilyen rozsdamentes vékonyfalú cső lenne
nem tudod merre lehetne rá venni csövet( profilt) amit aztán akár itthon is meg lehetne hajtani/tatni?
25-30ért csinálnak rá könyököt akit én tudok annyiért csinál igaz rozsdamentes
láttam most egy josi dobot,összekötő csövet és könyököt meg csinálsz rám,vagy csináltatsz!
85ért van használt yoshimura offroad ami nekem kéne.... de az is aranyár nekem most per pill.. inkábnem veszek...
nem kerül az annyiba!
de, csak nincs rá 80-100 pízem rá, igy inkább nem veszek.... dobot nincs értelme venni csak rendszert, arra meg nem tellik.
Üdv mindenkinehttp://www.sportmotor.hu/motor...! Mehetnékem van aszfaltho
nem gondolkodtál hogy veszel egy űber brutál rendszert vagy dobot a gépre?
tudja fene,lesz valahogy,olyan még nem volt hogy ne legyen
Ezt az egész országra elehet mondani!
már 2009-ben utaztunk ilyenbe haverral,csak aztán nagy lett a konkurencia,meg rengeteg a selejt
importálj ebayröl vmit és add el drágábban
Erre felénk elég szegényesen élünk,és valamiből csinálni kell egy kis 7-végére valót
kiszakadt szelepet nem vállalunk
kupeckodol!
ha megveszem,akkor csütörtökön megyek be debbe, másnem pércsen beadom nálad,hagyok ott a 200ft-on kivül még 300-at hogy legyen már egy papír,ne pedig apró,aztán megbarkácsolod...na meg még iszunk egy sört
lehet két ember kell hozzá,mert a szelep van kiszakadva
érteni...ha tényleg kell akkor megnézem, hogy megvannak-e még..de sztem tuti...csak krdés, hogy mekkora lyuk van rajta...
ragaszd be a régit 200ft os bicigli ragasztó készlet és bírja nekem is javított az első
csávó vagy a javából
amúgy lehet holnap veszek egy D.I.D. enduro kereket párba,csak defektes a hátsó kerék,és mivel nem saját használatra fog menni,hanem eladásra,ezért minél olcsóbban kellene szerezni bele egyet! érti bátyja?
van itt vagy hány...gyere el érte azt oda adom...de baszki...1 forint egy új wee rubber