van itt minden,csak egy normális se... elemér ígért egy 150sx-et jövő héten elején letárgyalják,aztán szólnak nekem,hogy mi is lesz,mert semmi egyebet nem tudott mondani,csak ennyit 2009es sx 150 se hogy mennyibe kerül,semmi,de a ktm dealertől lenne
amiket felhívtam mindet eladták... várok még,pedig bosszant de mocskosul,hogy nincs semmi a garázsban...jó itt a hó...mehetnék is seperni,de akko ris had álljon a garázsban
háháá milyen körfogás vanitt he
ráér,nem kel azért senkinek felesleges köröket teeni! na minnyá felhívom hogy nehogy elhozza,majd megyek én érte ha motrot nézőbe megyek!
azé kösz a fáradságot srácok!
nafene! oké!megbeszéltem haverral,hogy reggel ideszól,hogy megy e debbe mert az NI-ba járnak és akkor onnan áthuppannék phönikhez a pépörér! de még nem biztos,am meg nem si sürgős!
Gabi legyen már akkor nálad! és majd csöröglek ha még ez a számod: 0630...3321? ok?
Így ha az idő engedi és van szabadidőm akkor lehet ráülni és
amiket felhívtam mindet eladták... várok még,pedig bosszant de mocskosul,hogy nincs semmi a garázsban...jó itt a hó...mehetnék is seperni,de akko ris had álljon a garázsban
ráér,nem kel azért senkinek felesleges köröket teeni! na minnyá felhívom hogy nehogy elhozza,majd megyek én érte ha motrot nézőbe megyek!
azé kösz a fáradságot srácok!
Gabi legyen már akkor nálad! és majd csöröglek ha még ez a számod: 0630...3321? ok?
amugy mi az az apri? a tiedé ?