birta a starpát, pedig vagy 10-15ször igen elestem a váltókaromnak lett baja annyi h. kiakadt a rugó ami visszahajlitja de holnap megoldom, meg kissé felhajlott de vissza tudom hajtani az nem gond
hát elég sok minden történt,Dernáról indultunk, ott deka hó nem volt, ahogy mentünk egyre feljebb ott már volt ahol 3-4 centi is előfordult, sokat estem mert szar volt a gumim
Aztán felmentünk a kastély elé, ott bohockodunk kint készülnénk evéshez erre kijön egy gádzsó h. menjünk be enni, meg körbevezetett minket az egész kastélyon. nagyon karaly kis kastélylenne ha kész lenne Meg is vendégelt minket csak lestünk... kaptunk sajtot kenyeret meg vmi kencét a kenyérre, meg adott üditöt is. de magyarul azt nem tudott
Mentünk visszafele dernának, megint átmentünk egy telken ahol nyitva volt a kerités, csak lestek az udvarba átrobogott 5 enduros
Dernánál sikerült kettészakadnunk, Én Zé meg Csabi együtt, a többiek elcsatangoltak, mi mentünk dagonyázni Derne mellett, tengelyig érő sárba, Csabit be is terítettem. Zé otthagyott minket, aztán indultunk vissza a kocsihoz, erre Zé már ottvolt... Késöbb Jött tTomi is meg Zsolti és pakoltunk jöttünk. Azt hiszem nem maradt ki semmi, de majd ha eszembe jut írok, vagy majd a többiek kiegészítenek....
majd megemlítem neki a dolgot,aztán eldönti mit szeretne
engem annyira nem érint a téma,csak az infókat gyűjtöm befele,ha egyszer véletlenül majd nekem is kell,akkor képben legyek
Ha az én Millémre jó volt a patentszemes a maga 200 kilós tömegére meg a 131 LE+107 Nm kombóra, akkor egy endurora is jónak kell lennie. 520-as lánc, a patentszemet láncrövidítés miatt itt vettem a Parillában, teljesen fasza volt ...ja, az áttétel durván le lett rövidítve, meg is nyúlt a lánc a sok hirtelen terhelésváltástól, de a patentszem jól viselte, ha akart volna, elszakadt volna és nem a láncszemek nyúlnak meg, szóval nem az volt a leggyengébb pont a hajtásban !
Nekem is japán van és elsajtolós a lánc amit ajánlottam de majd a gyerek idétlenkedik vele egy sort,és amikor megveszi rájön hogy nem járta körbe a témát rendesen
ktm,gasgas
jobb szeretném a narancsot,de az sem lesz baj ha már beérett piros lesz!
az az igazság,hogy amit épp tudnék ktm az 1 milla felett lesz,annyit nem tudok rászánni,de nem is szeretnék,a gasgas valamivel olcsóbb lesz,nem lehet rosszabb,de ktm-ben jobban tetszik a hátsó rugóstagnál,hogy nincs himba..a PDS-t sokkal egyszerűbb szerelni,meg olcsóbb is min tegy himbás motor..a gasgas meg himbás..majd állapottól függ hogy mi lesz...
most nézem az aprót,aztán felmerült bennem egy exc450 4T de valami korcs lehet,vagy xcw(amerikai piacra gyártott) nem tudom majd érdeklődöm a felől is
sok lehetőség van,akár 125cc-re is visszaülök,mert élvezem,szeretem!
nem cserélget a csávókám! enduroban utazik,azt állítja hogy lebeszélték a patentszemes láncról,mert az a leggyengébb pontja,hamarabb szakad stb...nekem így adta elő
engem nem érint a dolog,mert nekem nincs szükségem most ilyenekre,és tudatlan vagyok ezen a téren,de majd ha szükségem lesz a tárgyakra,akkor biztos jobban utána járok hogy mi milyen mennyiért stb
sokan a d.i.d.-re esküsznek,csak japán egy szerkezet!
hát remélem jót tudtok gípelni he!
előbb találkoztam a rendőr cimbikkel..csak meg kérdeztem már,hogy kiengednek-e egyáltalán ahatáron azzal a szerződéssel...hát azt mondták,hogy hivatalosan közjegyző által lepecsételt dokumentummal lenne hivatalos,de ha nem geciznek akkkor nem gáz az a nyomtatvány sem! remélem nem szopatnak meg titeket!
szép napos az idő,bár kicsi talajmenti fagy az vót!
Hétfőn beszélek Ricsinkkel telefonon, tud-e nekem szerválni 320as tárcsát. Ha belátható időn belül beszerezhető, akkor az én gyári Drz első tárcsám(310) eladóvá válik. Zé vagy Bartha Sanyi megsúgja elérhetőséged, dobok rád egy sms-t.
hát elég sok minden történt,Dernáról indultunk, ott deka hó nem volt, ahogy mentünk egyre feljebb ott már volt ahol 3-4 centi is előfordult, sokat estem mert szar volt a gumim
Aztán felmentünk a kastély elé, ott bohockodunk kint készülnénk evéshez erre kijön egy gádzsó h. menjünk be enni, meg körbevezetett minket az egész kastélyon. nagyon karaly kis kastélylenne ha kész lenne Meg is vendégelt minket csak lestünk... kaptunk sajtot kenyeret meg vmi kencét a kenyérre, meg adott üditöt is. de magyarul azt nem tudott
Mentünk visszafele dernának, megint átmentünk egy telken ahol nyitva volt a kerités, csak lestek az udvarba átrobogott 5 enduros
Dernánál sikerült kettészakadnunk, Én Zé meg Csabi együtt, a többiek elcsatangoltak, mi mentünk dagonyázni Derne mellett, tengelyig érő sárba, Csabit be is terítettem. Zé otthagyott minket, aztán indultunk vissza a kocsihoz, erre Zé már ottvolt... Késöbb Jött tTomi is meg Zsolti és pakoltunk jöttünk. Azt hiszem nem maradt ki semmi, de majd ha eszembe jut írok, vagy majd a többiek kiegészítenek....
Jah, és fotók: http://www.sportmotor.hu/motor...