Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja én is arra szavazok. karácsony körül ittam elég jégert
fúj a jéger ezerszer jobb
egyértelmű, ami átlátszó :D
itt egy üveg finlandia meg egy jéger, melyiket bontsam?
Én most bort iszok.
Elkerülöm a bajt.
vagy vodkát
Tegnap én is beszartam kissé, hogy a nagy Bánkúti bevetés leamortizál, főleg úgy, hogy tegnap meg egész nap a Robur alatt bújkáltam hátsó difit cserélni. De a reggeli taknyadzás estére elmúlt, ma meg már nyomtuk is. Aztán erdő,meg széthordás végeztével még neki kellett állnom a trakinak, mert valami fasza csávó lelopta a csörlő terelőcsigáját róla, és ma estére lett kész. Éééén,,, már annyira nem szeretek szerelni.
Náthás vagy?
Igyál nagyon sok folyadékot.Pl:teát.
de azért egy árat írhatsz ha gondolod amiért megválnál tőle, ide vagy email de mondom, szerintem még egy ideig gyűjtögetés kelleni fog
csak ennyire van berágva a kuplungkosár
a plusz köbcentit semmi se pótolja
Valaki megtudná mondani h az 125-ös 2T motorokat hogyan lehetne tuningolni? Most 80as lesz a motorom és lehet h csere lesz majd 125-re, megérné egy 80as AM6-os Derbit lecserélni egy 125DT-re és ezt tuningolni vagy inkább a jobban pörgő 80-as?
Áhh, már szombat reggel úgy indultam neki, h bujkált bennem a kórság, ott nem volt semmi baj, élveztem a hajtást, tegnap vert be inkább, ma meg már teljesen, holnaptól már asszem kifele jövök
Kell a egészség , mert am nem lesz kincs
ezt se baj, mert nem az enyim
Szeretek én is olyan dógokat szerelgetni, amit nem baj ha elbaszok
Mit látok. Téged is el bír érni holmi kórság?Gyógyulást, aztán meg menjél szélkakasnak, míg be nem lepi a hó azt a tetőt. Erdély tett be amúgy?
óhhe, 1 deci vodka 2 deci narancs, beütütt
amúgy imádok szerelni, és szeretek szétszedni mindent a kuplungkosorat is állom volt levenni a karácsonyra kapott légkulccsal csak leverettem oszt csá
túl egyszerű lenne bele venni új blokkot, 15ért már kapni hozzá inkább szopok, de megkaptam a választ az rx topicba csak ki kell húzni LoL
neked sincs jobb dógod.
Nem értek hozzá egyébként, a lányomét kókányoltam párszor, aztán vettem bele egy új blokkot
hát sajna nincs még elég pénzem.
1 évben 1x kell nézni a szelephézagot
he, megveszem az olajad meg a szüróket
Igyekszik az ember!
Ha téged érdekel a mocim, neked baráti árat tudnék adni. Ill. sok hasznos motyót(6l 5100olajat+3olajszűrőt, Twin air légszűrőket, vadi új Maxxis hátsó gumit, áttételeket stb). Szelephézagot a héten állít Gumipók, egy ideig nem lenne vele gondod.
új 400exc-vel mentem egy tesztnapon. azt hiszem 08assal. furcsa volt hogy mennyire könnyű vele jól menni (magamhoz képest)