Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom én, csak vicceltem
nebassztaok már a két kerék ér egy 100 ast, meg a váz is vagy 70 ezret mert papíros. és még marad annyi alu ha leadom a vasba akkor is kapok érte össz 230 at. azért 200 ért már csak nem adom oda !
Csinájj amit akarsz! Átok van azon a vason.
de igaza van...
ZOLTÁN miért kell mindíg a tényekkel bombázni
Egy éve, amikor négyharmincér akartad eladni, akkor adtak vóna érte háromcázat, jövő ilyenkor egy kilóér se fog kelleni
30 ezer ide vagy oda! MIAZ ! SEMMI
akkor már nem buktál volna sokkal többet, ha nyócszáz ojróér kiszállsz.
mer' most mennyér pocsékolod?
most hívtak győrből hogy hol van a motor . hát mondom messze.. . jóóó mer t 800 eurót adna érte jajj jajj jajj bármennyiér hirdetem mindig a feléért akarják elvinni
Jaaa értem már. Én is ilyet akartam a fighter zx6-ra csak az asszem koso volt amit én néztem.
akkor most megveheted főniksztűl óccsón, nem is tutta, h van neki
az egy univerzális műszerfal . én is ilyet akartam.. csak akkor jött közbe a hajtókarosdi
Aszt ez mire jó
levan takarva apriliás fekete műanyagburkolattal, sose bontottam eddig le, csak msot mert lemerült az ellem, 99 ft az új vateráról meg 150 a posta rá
Ne szopass he nem is tudtál róla hogy az ott van?
Ni milyen kincset találtam az apriliába nem volt önálló ötlet úgylátom hát beépitettek egy univerzálisat
reggel megyünk, este jövünk írtam h. hozzám 80-90 km-re van ez a hely, de majd tervbe van hogy megyünk keletebre több napra is, majd nyáron
Sziasztok! Phoenix én írtam neked hogy jönnénk veletek motorozni! ha mentek feltétlenül szoljatok ,remélem 1-2 héttel elöbb tudni fogjátok hogy mikor mentek! amugy 1 kérdés? ilyenkor ha kimentek hol alszotok ? hálózsák? vagy megzálltok valahol? Üdv: Attila
ideadja nekem akkor ottlesz nálam a táskába és odaadom mikor jön.
Zéé, vettem szimringet, szal nem kell venni ha jössz holnap vagy holnapután.
ha oda tudod adni,akkor add már Gabinak,aztán,ha péntekig nem jutok be érte akkor leszarom,majd valamikor...lehet úgy is arra kell mennem hétfőn vagy kedden megyek motrot nézni és akkor felveszem Gábortól!
Akkor megtudod oldani phoenix,hogy magadnál tartsd valahol a táskádban,vagy ahol tudod?és majd hívlak ha úgy látom,hogy debben leszek! aztán érte megyek
csak azon az egy ponton ahol a szimering van kell a fasznak többet olasz motor... fel kéne tölteni de olcsobb venni 1el kisebb szimeringet
jóvan, olyat viszek, amilyet kapok v mindkettőt