nebassztaok már a két kerék ér egy 100 ast, meg a váz is vagy 70 ezret mert papíros. és még marad annyi alu ha leadom a vasba akkor is kapok érte össz 230 at. azért 200 ért már csak nem adom oda !
most hívtak győrből hogy hol van a motor . hát mondom messze.. . jóóó mer t 800 eurót adna érte jajj jajj jajj bármennyiér hirdetem mindig a feléért akarják elvinni
Sziasztok! Phoenix én írtam neked hogy jönnénk veletek motorozni! ha mentek feltétlenül szoljatok ,remélem 1-2 héttel elöbb tudni fogjátok hogy mikor mentek! amugy 1 kérdés? ilyenkor ha kimentek hol alszotok ? hálózsák? vagy megzálltok valahol? Üdv: Attila
ha oda tudod adni,akkor add már Gabinak,aztán,ha péntekig nem jutok be érte akkor leszarom,majd valamikor...lehet úgy is arra kell mennem hétfőn vagy kedden megyek motrot nézni és akkor felveszem Gábortól!
Akkor megtudod oldani phoenix,hogy magadnál tartsd valahol a táskádban,vagy ahol tudod?és majd hívlak ha úgy látom,hogy debben leszek! aztán érte megyek
Akkor megtudod oldani phoenix,hogy magadnál tartsd valahol a táskádban,vagy ahol tudod?és majd hívlak ha úgy látom,hogy debben leszek! aztán érte megyek