Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tizenötös tengely egy milit kopott
15x24x5, de ha tudsz akkor 14x24x5-öst hozz, mert már kopottk icsit a tengely amire megy...
de akkor most hányas a méret?
1 db kell csak, az apriliába kell lesz vagy 200 ft, majd levonjuk a többibűl
Minek az neked? Viszek , 1elég lesz?
Tudom, korrupt banda, én csak kimentem motorral gurulni 1et, de még úgy is leszívtak rólam hatszáz pézt a határátlépésért
Románba is túl van már a négyszázon hogy ilyen rosszul váltják a forintot.
Gecsa, Zé, valamelyikőtöktöl kérnék 1 szivességet, kelene hozni nekem 1 szimeringet 14x24x5 (esetleg 15x24x5) ha vki be tudna ugrani nekem a pesti utcán a tömités üzletbe azt nagyon megköszönném
nekem teljesen jó
Románba mennyibe kerül a gázolaj?
Ukránokat nem komelem.
Egy fél nap átjutni.
Ja meg mindenki rajtam akar meggazdagodni.(Vámos ,katona,portás,rendőr,környezeti ellenőr.)
Holnap dután megyek, de holnaputánra levélben is ott van. Am ha nem sürgős, akkor odaadom Gabinak.
mikor mész be debbe...mész phoenixhez nem? lehet oda kék adnod neki és tőle elhoznám,azt tudom is hogy hol melózik,meg talán be is jutok debbe a 7en

Gábor neked nem lenne ez gond?
ez azt jelenti igen
am nem,de pont ma akartam felhívni őket hogy nincs e valami jó gípjük...holnap lehet meglátogatom őket...álom az a 300as
Most néztem meg, a tranzitba maradt, mit tegyek vele? Elkűggyem postán?
halló! kinél maradt a futó forgalmija?nálad vagy Csabinál? valamikor ,lehet a 7en járok debbe és elmennék érte valahogy vagy nem tudom
Ne sírj, neked ott van közel a fínom ukrán anyag.
akkor azt mondjátok ne kössem le a pénzem? nehogy már befagyasszák itt a betéteket, aztán a kis pénzem is odalenne pont most nézem hova lehetne rakni, kicsit kamatozzon míg műtenek
azigen egy névrokon, tényleg kicsi
Megint emelik az üzemanyag árát.
Mit akarnak ezek a barmok?
Gecsa
Nekünk van itthon 2kutya, 1macska, 3 tyúk meg vagy 8nyúl, azon elrágódunk vmeddig
"Gecsa" te vetted meg a Nyiregyi KTM-ből a 300 as 2T -t?
Azt mondta Elemér,hogy be is van járatva valakinek.
Six days narancs színű váz.
Jól mondod.
Meg van 4 szem dióm a koma adta a kastélyba.
Odaadom 1 liter benzinért.