még az nem dőlt el, hogy ez azokra vonatkozik akik most jan. 1 után csinálják az A1-et..vagy azokra is akik régebben....reménykedjen a haverod, hogy az előbbi nekem is van ilyen haverom...ha megtudja megüti a guta
Na..arra a nyerészkedésre sem volt 100E, mert sürgősen kellett a pénz...az enyém is... motorra meg főképp nincs pénz..na meg valamiféle autót is venni kéne magamnak...jövőre valami szutyok autó tuti jön a házhoz, mer' muszáj, és ha marad della akkor valami rendszám nélküli motor...
amúgy....nagyanyáméknak kellett a lóvém, de legalább mostmá' nem tartozunk nekik, jövőre ha bejön a torma (ettől félünk nagyn, mert valszeg nem fog bejönni, olyan baljós dolgokat mondanak) akkor lesz pénz..de akkor meg fürdőszobát kell csinálni... vannak fontosabb dolgok is a motornál..sajnos
Ennek értelmében akkor haverom aki tavaly előtt szeptemberben csinázta az A1-et 16 évesen, most hiába készül rá hogy ősszel megy korlátlant csinázni mert az mán füstbe ment terv?
No de mi történt, hát nem úgy volt hogy annyi korpád van motorra, hogy 100E-et még valamiféle nyerészkedésre is felhasználsz belőle, s ha elbukod nem baj mert csak 100E? Mintha ilyesmire emlékeznék.
Milyen fotókat?
Egyet sikerült a parkolóba készíteni,aztán a zsebembe bekapcsolódott és leszívta a baterit.
Azt elhiszem,hogy elfáradtál,te többet toltad a motort,mint amennyit rajta ültél.
nekem meg bedurrant a jobb vállam, de lehet h. becsipödött az izom, mozgatni aligbirom mert nyilallik pedig nekem is ott a sárvakarás...
na akkor megrendelem neked, a jövöhéten idetudod adni a lóvét? meg + 2 dollárért ad a csávó tracking numbert, ami azt jelenti h. nem tud elveszni acsomag, mert lesz nyomonkövetés, igy 27 dollár lenne összesen ami 6615ft igy mehet nyomkövetéssel?
Igen jó lesz, mert nekem az a Hd Hero2 Motorsport van.
Bazz, még jó ,h tegnap volt a hajtás, mert mára olyan beteg lettem, h a fejemből nem látok ki a takony miatt. Pedig most valahogy még ki kéne szednem a motort a rárakódott iszap alól
jólvan, azt nézd mármeg h. a lenti felsorolásban ami a lap közepén van benne van e a te tipusod, mert csak akkor jó hozzá
HA jó akkor kifizetem sajátpénzböl neked aztán majd vmikoregyeztetünk
igen..meg megszűnt a 2 éves kedvezmény...azaz ha A1-ed vagy Akorl. van akkor sem teheted 2 év múlva a nagy A-t...csak 21 évesen...+ 2013 januártól csak 24 éves kortól lehet nagy A-ra menni, ha nincs motor jogsid...szal..nekem szopó...ha ezt a 24 évest behozzák akkor meg kell csinálnom az Ak.-t, hogy emgcsinálassam a korlátlant...és 21 évesen..fasza lesz...
ja mintha olvastam volna hogy 21től korlátlan akármid volt előtte.. nem tudom igaz e. ja válság az mindenütt van sajna én most próbálok vmiket bótolni, de ha nem jön össze inkább gyűjtök még pár hónapig aztán futja valami jobbra
marad bizony...ráadásul kilátástalan ideig...kikurt nagy válság ért el minket...nagyobb mint bármikor gondoltuk volna...így...marad..na meg a jogsi..most sok minden változtatta..és még akarnak..szal..nem tom..lehet jövőre veszek valami nagy vasat papír nélkül..azt jó lesz a hegyen veretni...HA.összejön a pénz rá..
amúgy....nagyanyáméknak kellett a lóvém, de legalább mostmá' nem tartozunk nekik, jövőre ha bejön a torma (ettől félünk nagyn, mert valszeg nem fog bejönni, olyan baljós dolgokat mondanak) akkor lesz pénz..de akkor meg fürdőszobát kell csinálni... vannak fontosabb dolgok is a motornál..sajnos
Jó gumi kell arra a motorra,oszt el lehet tolni vele a hegyet.
Egyet sikerült a parkolóba készíteni,aztán a zsebembe bekapcsolódott és leszívta a baterit.
Azt elhiszem,hogy elfáradtál,te többet toltad a motort,mint amennyit rajta ültél.
na akkor megrendelem neked, a jövöhéten idetudod adni a lóvét? meg + 2 dollárért ad a csávó tracking numbert, ami azt jelenti h. nem tud elveszni acsomag, mert lesz nyomonkövetés, igy 27 dollár lenne összesen ami 6615ft igy mehet nyomkövetéssel?
Megint újnak néz ki.
Bazz, még jó ,h tegnap volt a hajtás, mert mára olyan beteg lettem, h a fejemből nem látok ki a takony miatt. Pedig most valahogy még ki kéne szednem a motort a rárakódott iszap alól
Köszi a képeket!
HA jó akkor kifizetem sajátpénzböl neked aztán majd vmikoregyeztetünk
megyek dakart nézni
igaz nekem sincs még korlátlan de legalább én már elmúltam 21