Lehet, de nem érdemes. Volt vagy 5 olyan évem, csak egy robeszom volt akkoriba.. Hiába volt kecóm , amibe lakhattam, nem tudtam örülni semminek.
Leginkább az nyomorított meg, h leszakadtam azoktól az emberektől, akikkel együtt gépeltem-bandáztam. Még akkoriban nem volt ilyen fórum se, meg net se.
Ezzel még ki is lehet bírni vhogy egypár hónapig.
Ha netán tudtok vkit, aki megkímélt állapotú, kizárólag utcán használt(azt is csak a fagyizóig) '04 Drz-t keres hölgy tulajdonostól, kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Elől-hátul fém fékcsövek, új fékbetétek e-h, Yoshimura Off-road dob, kis sárvédótoldat(féklámpás), karbon bevonatú mini indexek. Műszakis, patyolat motor Igény esetén sm szett is megoldható(ez feláras). I.á.: 570eFt
Már amikor hívtalak is eléggé taknyoltam meg sajgott a fejem, azóta még csak szarabb lett. Van egy kis pálesz , lehet bepróbálom már mit árthatok vele?
Nagyon kezesbárány,bár még csak ismerkedek vele.
Mi a szar ez?
Valami egyhengeres
Leginkább az nyomorított meg, h leszakadtam azoktól az emberektől, akikkel együtt gépeltem-bandáztam. Még akkoriban nem volt ilyen fórum se, meg net se.
Ezzel még ki is lehet bírni vhogy egypár hónapig.
láttam jól szuperált, biztos egy álom vele motorozni
tán csak nem benarancsulsz? exc?
Zé! Józsi! Szerintetek lehet élni moci nélkül?
(Nem vagyok válogatós, a sárga minden árnyalatát szeretem).
Ha netán tudtok vkit, aki megkímélt állapotú, kizárólag utcán használt(azt is csak a fagyizóig) '04 Drz-t keres hölgy tulajdonostól, kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Elől-hátul fém fékcsövek, új fékbetétek e-h, Yoshimura Off-road dob, kis sárvédótoldat(féklámpás), karbon bevonatú mini indexek. Műszakis, patyolat motor Igény esetén sm szett is megoldható(ez feláras). I.á.: 570eFt