Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motortéren mi a helyzet? marad a DT?
járnak oda érdekes arcok..most kb a hely 80%-as volt beszívva csontra
annyira nem vágom ritkán járok arra, akkor is csak hajnalban hazafele benézünk rottyon, aztán röhögünk az ottani arcokon
mondták már....háát...nem hiszem, hogy oda fogok járni bulizni... már csak azért sem mert ismerem a kidobókat akik ott szoktak lenni..hááááááááát...van 1-2 akitől a szar is megállna bennem...pl: volt thai-box edzőm....enyhén idegbeteg állat..és mindig van nála stukker...szal..inkább kihagyom
jaértem
jókis Route, voltak/vannak ott érdekes bulik
Haverokat néztem meg...elmentünk billiározni..utána csocsózni meg dumálgatni Rout-ba...
na, mi jót műveltél erre felé?
Szasztok!
Látom fasza vóóót a veretés...irigy vagyok mint az állat jól vertétek szép kis kaland lehetett
én meg most értem haza Józsáról
Vagy kétszer még őket is leminősítik, aszt mehetnek a levesbe velünk együtt. Onnantól ott sem lesznek olyan fasza utak. De... Való igaz, pont Dobshina fölötti szerpentin kapott tavaly nyáron zsír új fekete aszfaltot. Nem azt a fakó csúszós szart...
ottl egalább jó asz aszfalt ugylátom, de itt románba széthullik minden út itt csak endurozni jó
Hát innen indult ki a téma, hogy Nektek az van közel, nekünk meg ez.
Voltam már több ízben sportmotorral túrázni arra, egész fel Krakkóig, tetszik csak ezt a román témát sokkal kevesebből hozzuk ki és nincs para a polisz miatt
Már 2hete letört, csak kötegelővel van visszakötve, a sok ráragadt iszap lehúzza.
a képernyő csal,vagy tényleg van valami a sárhányóval?
tőlünk meg az van messze látod
Tényleg szép ez az Erdélyország. Kár, hogy innen már azért elég messze van. Mondjuk, kárpótlásul nekünk meg itt van közel Szlovákia, és asszem, Dobshinát nem kell bemutatni...
Nagyon fasza vót
Örülök , h összejött még mielőtt beáll valami nagy fagyos- minuszos tél.
Elfáradtam mostanra, de élveztem kibaszottúl a mai napot. Bírtam paraszt lenni, de jólesett
jól tettétek
Az nem a csóringerek sportja. Lefelé élvezet, felfelé szopás. Én ezt így tanultam, és hát a mai napig így is alkalmazom. . Jött valami pálafelelős faszi, elkezdett brekegni, hogy itt nem lehet szánkózni,ez sípálya. Megvártuk, míg eltűnik a pálya végén, aztán goo.
azzal nincs gond mikor lefele megy az ember, de felfele kivéve ha volt sifelvonó
Ma mi is csúsztunk. (a hegyről)
én meg a hegyről
jók a képek! irigykedek azért kicsit lecsúsztam egy fasza drz-ről