Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muszáj lesz, me a zasszony is aszonta, h nincs lóvé temetísre, igyak nejocitrányt, azut meg hónap takaroggyak dógozni
nabázzeg, akkor jobbulást!
Nincs még. Olyan beteg lettem, h a házból se megyek ki, montam az asszonynak, h gyűccsön a temetísemre
nemkészűlt

na jóéjt betyárok
ja tényleg, jöhet mozgókép ha van
Videót várnék a menetről
mondhatni off-topic
topicfelhozó hozzászólás
Templonytető kész van már Májsztró?
Most íbrettem álmombú, megníztem
jó, akkor majd szólok ha átraktam a gummát
Megtaláltam a balassagyarmati verseny képeit. Sajna én készítettem, ezért lettek ilyenek(sörital megtette hatását).
Megtaláltam a motorom az álcázás alatt
jó terv
a mélem : zrider68kukigémélpontkom
Én mostanára mostam le. A dernai sárnál nincs tapadósabb, annyi lejött a motorról, h feltöltöm vele a kert végit.
Am az jutott eszem be, h így szerzem vissza Erdélyt. Minden motorozás alkalmával hazahozok egy csomó fődet és a végire mind ismét a miénk lesz, nekik meg nem marad egy pár sziklán kívül semmi
hogyne kéne...majd átugrok érte valamelyik nap
hú az igen jó vétel 6600ért..itthon egyet (1100mha-st) adnak asszem 7500ért... forever china!
no mentem motort mosni, fát pakolni
Zé, dobj 1 emailcimet amit megszoktál nézni, küldöm a paypal számlát az ebay vásárlásrol
he, kell a 120as crossgumim? nekem ugyis cserés már, mert már akadályoz a haladásban de DT-re jó még az ha kell akkor feldobom a másikat ami van nekem és elviheted ha kell
undorító amilyen törvényeket rendeleteket hoznak mostanában....
én is sajnálom, de nincs mit tenni.. most tavaszra kicsit rendbe szedem a DT-t....megcsinálgatom, hogy jobban használható legyen utcán...meg enduróban is...jó ez addig míg helyre nem szedjük magunkat...jó ksi motor ez végülis
Értem. Hát nagyon remélem nem basznak ki vele. Ilyenkor azért örülök hogy nekem már réges rég megvan a korlátlan.