Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár.
mind 310-es
ha csak nem nyerek a lottón nem...
310-es nincs ezek közt véletlen?
Tényleg Gabi idén nem akarod eladni a drz-t?
csak jampizik egy képpel
Nálatok még nem takarították be a kukoricát?
milyen motorba lesz? mert ha cserélgeti a kerekeket meg a láncot akkor ne vegyen végtelenitettet, nekem a két kerékszett miatt van patentszemes
volt tárcsa csere bere is, meg tegnap elsőkerék csapágy csere
azt mondja még körbenéz a csávó... elégalapos ha lóvéról van szó,érdekes fazon ilyen téren! amúgy olyat keres,ami nem patent szemes,hanem géppel végtelenítik ki
a tied is olyan amit árulsz 18-20 között?
te vagyol mán vagány .
Hali már íppen magammal csevegtem jó hogy jöttél már már kezdtem azt hinni,hogy bolon vagyok .
hello, felkészitettem a motort a veretésre, lazába meglógattam az elsőkereket a faluba oda vissza tankolás után
hááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááj
okés.
ÁÁÁ semmi extra
Helló! Mizu
Szevasztok
na mivan betyarok? Mikor indulunk meg reggel? Legkesobb fel8ra jo lenne ittlennetek nalam!
januárig 2 telefon jött...jan 2.ától jött a többi naponta 1,de volt 2 is...2 muksó nézte meg,a két ukrán...a 2 szerb nem ért ide..azé neki az távolság...
a 2. érdeklődő vitte
Uhe te is hirdeted egy ideje!
köszi. Na megfrissitem én is a hirdetést, hátha rákap valamelyik
csak magyar oldalakon
használtauto,képesmotor ezen a 2-őn

jaj és nagyfaszok ám,nagyon nagyok!
már decemberben lementették a régi képeket a hirdetésből...felrakták kint a saját hirdetésükként...aztán meglátták hogy levittem az árát,gondolkozás nélkül elvitte...mondom ebből az árfolyamosdiból jó vételeket csinálnak...meg ez a srác ezzel foglalkozik...rengeted autót,kistehert visz ki,meg egyszerre 4-6 motort
rohadtul szar helyzetben van a piac bármilyen téren
itthon felhívom a srácot...most...mondom neki 670re hirdetett motorra! (mondom most nagy leszek mint az ukrán ) figyelj ide ha elakarod adni akkor 600és elmegyek megnézem...ne tartogasd! a srác nem így gondolja....
na de az ilyen esetekben a ukrán is tovább lép,had árulja a marhája itt a pénz ennyiért adod vagy sem... vacakoltam volna 10ezren,mert nekem 10ezer is sok...kiröhögött és azt mondta barátom,hadjuk akkor megyünk miskolcra...én megértem..mert ilyet régebben is el lehetett játszani,hogy jo akko rmgyünk is a kiskapun kifelé...de itt ma ebben a helyzetben nem tudom megcsinálni..odaadtam! bukta volt
Szasztok!
A románok minden megvesznek basszátok meg szomszéd nemrégiben adott el 2 darab ,MTZ traktort, az egyiket 2,5 milliáért a másikat 3,2-ért..mindkettőt rományok vették meg...meg itt a környéken egyre több házat, autót, traktort vesznek...de mibőől?
hol hirdetted a vasat ?