Teljesen ésszerű amit írsz és ez mind mind így van. De nálam fontos szempont, hogy 98%-ban közúton motorozok ahol azért egy 90-es utazóval a zacsimat is leenné egy 2 ütemű gép. A dr pedig ugyebár egy sokadik gazdás motor ami nagyon elvolt hanyagolva. Erre most egy jó ideig semmit nem kell költeni, mert szépen rendbe lett szedve. (Leszámítva a balesetből fakadó váltóhibát)
Gecsa! Köszi telefonos informálást! Grat az üzlethez!
Én a személyautóm 2 hét alatt eladtam
Más téma! Szeretném felhívni tisztelt motoros társaim figyelmét, h a kijelölt természetvédelmi területen az érvényes törvényi szabályozást vegyék figyelembe vagy/és takarják el a rendszámukat!
Natura2000 term.védő egyesület munkatársai zöld színű Toyota Hilux pickup-pal mászkálnak, aminek fehér színű a puttonya. Az esélytelenek nyugalmával értesítik a menekült laktanya mellett lévő rendőrőrsöt és onnan kérnek segítséget. 15perc alatt kimásznak a helyszínre. Az érdekes, érvelős beszélgetések elkerülése végett motorozás előtt körültekintőek legyetek!
persze a 4t hangja egyértelműen nekemis tetszik...de ne csak azért vegyünk egy motort...gondoljuk tovább a dolgot!
sokkal jobban motoroztam ezekkel a 4t motorokkal mint a 125-tel..de kit érdekel...nem az idő ellen akarok harcolni,meg nem jártam cross versenyre..egy tankis EC-re meg egy drz-vel is simán jó elmenni!
Haver is meghirdette nyáron a motorját....na mondom ez sem megy el könnyen....(ER6N) Erre nyárvégén már jött elém a ZX6R-rel.
Mondom neki hát ez?
- Hát elvitte neki az ER6N-t egy román....nem is alkudozott....pakolta ki a pénzt és vitte....
úgy látom te nem tanulsz...mennyit költöttél a motorodra mióta megvan?hát basszus én annyit a 2T-re nem költök...
bármelyik 4T crossra a gatyáját ráteszi a paraszt ha csak a hegerfejre kell tolni eg ykis pénzt...itt 5szelep 41x5=200ezer...munkadíj sehol,meg a többi..szimering,vezető...stb...nekem ez elég elborzasztó...2T 125ömet 53ezerből újítottam fel komplett! tömítészszett,szimering,2 főtengcsapágy,hajtókar,dugó! angliából 53ezer postával...
ebbe a yamahába 1 dugó+hajtókar 60ezer... nem a akrok számolni...
nem kell arra költeni amit eladtam...nem azért...csak ha VÉLETLEN bárkinek felújításra szorul..az számolgathat!
és ha azt nézem a te nem annyira kihegyezett Dr-edre is lehet verni pénzt..ott is van hengerfej,mégha nem is 5szelep,meg nem titán...sok apróság...
imádom a 2T krosszt pláne,de én meguntam 4év alatt ugyan ott motorozni...menni kell zé-ékkel románba meg másik brigáddal a zemplénbe oszt csókolom...azt fogom most preferálni!
még mindig a szívem csücske egy jó 2T motor legyen az KTM gasgas,mert endurot akarok
ezért is kellett eladni...de ez a motorpiac baszsátok egyszerűen rohadt szar!itt magyar ember nem is vesz szerintem motort...a használauton 424megtekintés volt a hirdetésnek... 1 azaz 1 telefon sem jött hogy érdekelne bárkit...
januárban jött telefonok mind külföldiek voltak...ukrán,szerb,szlovák! és ez az árfolyam változások miatt van egyértleműen...a csávó is megmondta! az ukrán a dollárt 10-20ft-tal jobban váltja kint forintra...egy motoron csak a váltással keres 30-40ezret
nah egyik szemem sír másik nevet...
Srácok!elnézésteket kérem,de eladtam a motorom! most vitték el,mindjárt körbe telefonálok,szeretném nem elbaszni a motorozásotokat,a futót ha a böszörményi tomi el tudja húzni debig akkor odaadom,írunk papírt!telon egyeztetünk!
Sorry skacok,de ezt nem hagyhattam ki...következő héten lesz az új motor meg,kellett a pénz!
Mennyire komoly ez a srác mert még semmi nem történt azóta.