Nem mindig, de vannak olyan menések, amikor télleg.
Az a baj csak azzal az endurózással, h ott aztán mindegy h milyen pöpec a motorod, milyen májer a cuccod, ha nem bírod megoldani a fel -le menést jó cumi helyeken, még sokadik nekirugaszkodásra sem, na ott szokott elmenni a meccs. Van , akinél úgy, h többet se megy oda.
A miller gép romokban, a drága felszerelést szétszaggatta a bozót, a kövek, gyökerek, a zember meg ül megsemmisülve , h amit pénzen vett, az itt mind szart sem ér.
mondom hogy 2T husaberg!
de van egy fasza 300as xc is gödöllőn! nagyon jók lennének neked a nagy hosszú lábaiddal tudnád segíteni szépen magad akár egy Blazusiak!
Túl izmos volt az erdőbe.
Bár az utolsó motorozásnál már nagyon összeállt minden.
Lánckerék áttétel meg már jól összeszoktam vele.
Most már fiatalabbat akarok venni csak nehéz a választás.
Igy van, nem kell a sünt meg a mezőőrt, meg az egyéb önjelölt természetvédőket figyelni
Csak gépelés van. Meg egy minimális kárt kell helyrehozni egy-egy menés után a vason.
Am én sose adtam fel, inkább csak átértékeltem a dolgokat
De a pitt hibátlan egy kis masina!
Az a baj csak azzal az endurózással, h ott aztán mindegy h milyen pöpec a motorod, milyen májer a cuccod, ha nem bírod megoldani a fel -le menést jó cumi helyeken, még sokadik nekirugaszkodásra sem, na ott szokott elmenni a meccs. Van , akinél úgy, h többet se megy oda.
A miller gép romokban, a drága felszerelést szétszaggatta a bozót, a kövek, gyökerek, a zember meg ül megsemmisülve , h amit pénzen vett, az itt mind szart sem ér.
de van egy fasza 300as xc is gödöllőn! nagyon jók lennének neked a nagy hosszú lábaiddal tudnád segíteni szépen magad akár egy Blazusiak!
Mikor isszuk meg? 10 litert vettem, nagyon nagyon.....
És jól vagytok?
Bár az utolsó motorozásnál már nagyon összeállt minden.
Lánckerék áttétel meg már jól összeszoktam vele.
Most már fiatalabbat akarok venni csak nehéz a választás.
Nyugtalan vagyok,hogy nincs gépem.
Csak gépelés van. Meg egy minimális kárt kell helyrehozni egy-egy menés után a vason.
Méghogy nem megy