Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nem rád gondoltam, hanem csak úgy általánosságban.
magamra ismertem vmennyire
Újat vegyél
ok!
ma ki forgolódott füredi körül 525EXC sm-el? nagyon szép volt a gép! és a hangja
Még nekem is képlékeny...valamelyik nap . .
A gép előtt mindenki ezt monnya
Am én sose adtam fel, inkább csak átértékeltem a dolgokat
Akkor meg nekem de lehet, h én nem megyek! látom a fejüket eleget még egy bepijállttt este és lehet valakit meg is ütnék..
nekem a most péntek úgy néz ki nem lesz jó céges baszás van esetleg utána való péntek aszem az 16
Hát benne van a pakliban! De szerintem "nem szabad feladni"
Megvagyunk, nekem is van mit mesélnem..... igen árulja de tudod nem minden áron eladó,,,,venni akar egy 80 ast,
De a pitt hibátlan egy kis masina!
Nem mindig, de vannak olyan menések, amikor télleg.
Az a baj csak azzal az endurózással, h ott aztán mindegy h milyen pöpec a motorod, milyen májer a cuccod, ha nem bírod megoldani a fel -le menést jó cumi helyeken, még sokadik nekirugaszkodásra sem, na ott szokott elmenni a meccs. Van , akinél úgy, h többet se megy oda.
A miller gép romokban, a drága felszerelést szétszaggatta a bozót, a kövek, gyökerek, a zember meg ül megsemmisülve , h amit pénzen vett, az itt mind szart sem ér.
Norbi Péntek!
És veletek látom Ricsi árulja a kicsit
No csákó fúúú tudod bármikor kapható vagyok rá . . köszi jól vagyunk majd mesélek
mondom hogy 2T husaberg!
de van egy fasza 300as xc is gödöllőn! nagyon jók lennének neked a nagy hosszú lábaiddal tudnád segíteni szépen magad akár egy Blazusiak!
Mindig leértékeli magát.
Nem sok semmi, figyu van egy kis nagyon f@sza vörös borom !
Mikor isszuk meg? 10 litert vettem, nagyon nagyon.....
És jól vagytok?
Túl izmos volt az erdőbe.
Bár az utolsó motorozásnál már nagyon összeállt minden.
Lánckerék áttétel meg már jól összeszoktam vele.
Most már fiatalabbat akarok venni csak nehéz a választás.
hát vegyél egyet, amugyis minek adtad el?
Mit csináljak.
Nyugtalan vagyok,hogy nincs gépem.
A NagyTestvír mindent figyel

Igy van, nem kell a sünt meg a mezőőrt, meg az egyéb önjelölt természetvédőket figyelni
Csak gépelés van. Meg egy minimális kárt kell helyrehozni egy-egy menés után a vason.
Ne szerénykedjél már,ha nem nézel a fütyülős üveg aljára,akkor jól nyomod.Lángol a bergen az akra rendszer .
Méghogy nem megy
Látnád,h én mekkora szerencsétlen fasz vagyok. Van h naponta 20-30at esek. Monnyuk még az idén kezdtem, de nem is fejlődtem semmit