Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Ha fekete volt,én voltam!
Hjaaj de rég voltam felétek
Márciusra tervezünk egy ivósbulit bányán,remélem nem jön közbe semmi de hát az még messze van
Hát és még mennyi szart fognak itt még behozni!
nanananana ne göncözzél itt nekem, hát ide hallom hogy már megint a hátam mögött kibeszéltek
Nem az a problémám, h nincs euro, fizetek szívesen továbbra is fabatkával, hanem a kib.sok agyatlan szabályozásukat dugnák a seggükbe. Mi a szarnak kell mindenkire láthatósági göncöt adni? akinek jó a szeme , az eddig is látott mindent, aki nem lát, az meg ne vezessen, üljön fel a csuklósbuszra és nem lesz baleset.
Sosem fog ez az ország megfelelni az euróra!
jaja, nagyon ugynézki bedől majd az euro még mielött magyarország belépne
Milyen jól jártunk az eu-val. Semmit se szabad, de legalább minden kötelező A sok hitvány szarukkal és a hitelezésükkel meg elárasztottak mindent. Mind1, csak az vigasztal, h elsüllyednek rövidesen a saját gennylevükben.
én már nem nagyon tervezek semmi esztelen száguldást közúton.... nincs értelme... inkább zúzok pályán
a közút meg egyre szarabb lesz!

linklinklinklinklinklinklink
Látom , h igaz hitre tértél végre
Az kell itt, fődtúró+ SM szett, ez a kombó jó mindenhova, a közút meg ,
Az azért már nagyon dúrva.
helyeshelyes,majdvegyélbele smszettet is
én már annak is örülök ha jóidő van és biciklivel mehetek
Januárra lesz abból csattogós lepke is .....
Te papa, eladtam az olaszt, elvitte egy sajtfejű germán .
Igencsak valami fődtúró lesz helyette majd jövőre, csak addig el ne vigyen az ördög engemet . Valami ilyen monnyuk:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_450r-5337584
Még egy hét, aszt beérnéd még egy villanyosbicóval is.
motorozni akarok máááár le fogok ütni vmi robogóst az utcán már ott tartok
Tényleg jóúúfasza De azé' elég más tészta mint egy kondigép...egyértelmű, hogy ez jobban kéne mint bármilyen kondicucc
Jólnézki!
bele pillantottam a vidibe ...ezek nem emberek ...tuti,hogy génhibásak
HY!
Mizu? mindennel?
héééééé haver! nézd csak mit leltem neked!
nekem nagyon adja! többet érne mint egy kombinált fekvenyomógyúróerősítőcombosító szerkezet!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr-5333561