juteszembe Zé, mondtad a múltkor h. vmi ismerősöd tud 310es tárcsát, kérdezd már meg mienek vannak, ilyesmire fáj a fogam de ha már van vmi hasonló az is jó jóárasítva
úú de zsír! nézegetm én is ebayen volt már hogy 4ezerért lehetett volna faszát venni...de elkurtam az időt,mármeg azt nem is lehet kapni,meg az árfolyam is felment.. de 6-7ért vannak angolból 3nap alatt itt lenne...
legkésőbb márc 7ig nekemis kell egy a névnapomra,akkor már hátha jobb endurós idők lesznek
A belsejében van egy különálló zseb a víztartálynak, ami egy nagy plasztikus műanyag lepény (2,5L) Azmellett van még 5,5l űrtartalom egyebeknek és van külső rekesz plusz gumis zsebek.
ezek mind nagyon jó kis ajándékok....csajom is szerszámot akart venni,de lebeszéltem...nekem itatós hátiszák kell...de mikor ezt meghallotta szó sem lehet róla,ha motorról van szó ő többet ajándékot semmit nem vesz ami motorozáshoz kapcsolódik....de mondom majd járok turázni gyalog meg hegyekbe túristáskodni nem motorozáshoz... persze.. na végül pulóver lett belőle
Zé lehet nekem is lesz berges hátitatyóm remélem nem adja el bencsik mert megbaszom...elingyélkedett már vagy 5öt
Na ki mit kapott karira?
Én aszonytól Crova készletet, öcsémtöl légkulcskészletet, apámtól villáskulcs-csuklóskulcs készlet, hugomtól ágynemű, nagyapámtól sangria meg édesség és kb ennyi
A szerszámoknak örülök leginkább mondanom sem kell
legkésőbb márc 7ig nekemis kell egy a névnapomra,akkor már hátha jobb endurós idők lesznek
Zé lehet nekem is lesz berges hátitatyóm remélem nem adja el bencsik mert megbaszom...elingyélkedett már vagy 5öt
nektek is merri krisztmaszt!
Kellemes Karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kivánok minden motoros társamnak!
Én aszonytól Crova készletet, öcsémtöl légkulcskészletet, apámtól villáskulcs-csuklóskulcs készlet, hugomtól ágynemű, nagyapámtól sangria meg édesség és kb ennyi
A szerszámoknak örülök leginkább mondanom sem kell