Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, hogy azt elvágták!
Ha má' vmeik genya kilopta a közepit, beleültünk dísznek
fenyőfán físzkeltetek!
hát próbáltuk jólérezni magunkat a havazásba
jól elvoltatok látom
Megpróbálom úgy intézni, hogy tudjak menni én is...bár este dolgom lesz..de addig csak hazaérünk
nekem meg menni kell családolni...húú de útálom... egyél még kisfiam,ezt is kóstold meg,elég volt?szedjetek még!...minek főztem, sütöttem ezt a sok ennivalót,... áááá elkap a
inkább mennék én is tankira akár csak dumálni nézelődni
no itthon vagyok, a terv az h. megyünk hétfőn is délre
hétfőn kint lesznek sanyáék is! gecci uncsim most csinált a cr re kipuffot neki...huu de szép lett!

jah vótam ott Laciéknál...de hogy ott mindenhun csak a barackfát láttam...
barackfa út nem véletlen
király az ital most nyomtam egy 2cl-st majd estére legyűröm a többit
há' írtam, hogy er6n.. azon belül nemtom..valami kapcsoló köröm vagy mijafaszom tört le valahonnan
és mit tört össze akmosz?
Montammá',hogy Atmosz mikor összetörte az ER6-N-t neki is hasonló bajok voltak...megcsinálták neki jópénzért.fasz se tudja már emnyniért...majd gyün azt megmondja
én meg kb fél1-re leszek ott, mer mindig kések
Nem, a váltókar semmilyen módon nem tud a talajhoz érni. A lábtartó olyan helyzetben van hogy azon fekszik fel a motor ha felborul. De ettől függetlenül átnézegettük alaposan a váltókar részt és se egy horzsolás, se más eredetű sérülés nincs rajta.
na elindultam kifele....
nem lehet h megütődött a váltókar és az bent szétcsapott valamit? ismerősöm járt úgy hogy a váltókart megütötte egy esésnél és a blokk másik oldalán ütött a tengely egy lyukat
Hát a váltóval lett valami gubanc a balesetkor, eléggé határtalanul mozog le és föl a váltókar, nem igazán lehet sebességbe rakni, ha sikerül is akkor kivenni művészet aztán. De ez még mindig felfoghatatlan nekem hogy egy felborulástól hogy tud egy váltó tönkremenni. Mert az ütközéskor a kormány jobb oldala akadt az autóba meg ugye a térdem aztán átborultunk balra és ennyi.
Ja nem tán, a java része úgyis meglett csinálva a nyáron.
mi a baja?
Nem hiszem, hogy annyira sokba lenne mekkkkcsinázni'
Gondoltam erre is, de ha már megcsináltatom akkor meg is hagyom. Egyrészt mert még orbitálisabb összeget buknék rajta, másrészt meg nagyon szeretem, meg kibaszottul tetszik.
Pff...tipikus gyökérember...oda ne add neki..én az ilyet megrugdosnám
250E. Igaz még biztosítóra várok ezért jelen pillanatban nem adhatom el, de kb remélem Január vége körül már fel tudom tenni hirdetni.
Már nekem eleve az nem tetszett hogy a váltóproblémát költséghatékonyság végett, nem is normális szerelőhöz akarta vinni hanem valamelyik városbeli Mekkmesterhez. Tudod ilyen "szereltmárladátszimszontemzét" kókányemberhez.