Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy mennyiért szeretnéd eladni?
Gyökér...akkor sztem a kapott pénzből rakd rendbe, aztán add el..utána megpótolod és jöhet valami pöpec DRZ..vagy hasonló
Nem így szó szerint, csak az ő osztása szorzása szerint kb 0 forintra jönne ki, ha nyerne rajta vagy 30E-et akkor úgy jó lenne. De mondtam is neki aztán, hogy így nem is akarnám odaadni, szeretném ha egy nagyon gondos és motorszerető ember kezébe kerülne a gép. Nála kint állna szabad ég alatt, a szervizelés és egyéb dolgok pedig eléggé ismeretlen dolgok számára. Tudod az a tipikus hajtom hajtom amíg megy.
Pff...és ezt így meg is mondta?
Nem, neki nem használatra kellett volna hanem nyerészkedni. Potom pénzé megvenni oszt eladni és meggazdagodni rajtra.
van az 300m is aaam milyen fasza kis földutak vannak itt..egész debrecenig
hát most csak "majdnem" van rá pénzem xD amúgy lehet jövőre elgondolkodok vmi kisfogysztású 4T-n
szomszédnak mégsem kell?
Akkor itt az ideje hogy vegyél egy fasza superlotyót...mondjuk egy "majdnem"' jó és "majdnem" hibátlan dr 250 sm-et.
Ha értem jössz megyek...aaam nemsoká indulok autóóval messzifődre..tod mondtam
Az takaros.
nahát aki megteheti én városi suttyó rá vagyok kényszerítve a szilárdburkolatú aszfaltútra
én kb 200m-rt megyek aszfalton, a többi 22km főd
ne kötekedj, inkább gyere kifele mert kapsz
van benne hó is
amúgy remélem elolvad nemsoká énis terveztem h kinézek, de ha tiszta fosok az utak városban nem tudom merjem-e kockáztatni
Most akkor hó, vagy lófasz?
Jó reggelt, ez a hó lófasz, megyek kifele 12-re, remélem lesz kis sár is
van vagy mínusz 3..ilyenkor leheccsíges
komolyan mondom úgy ráfagyott a plexire h nemláttam semmit
hol élsz te, szibériában? itt papucsba meg trikóba járkálnak az emberek..20 fok van
1 mm itt is van.
Hó-hó..nálunk is van hó..a füvön látszik vagy 1mm
bukóra meg kabátra ráfagyott a köd
elkél a tundrabugyi