Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja..és a magyar gazdaságból még véletlenül sme tudném szipolyozni a pénzt, mert a forinthoz ennek semmi köze...dollárban és euróban játszunk...amerikából, meg kit érdekel, hogy mit szedek kii?
BEFEJEZTEM
nem az emberek pénzét veszed el? hát ki a kurva anyámét hagyjuk inkább mert tényleg nem tiszta neked ez meg az..

aki dolgozik az termel javakat.
aki nem az spekulál, és a dolgozókon gazdagszik meg..

innentől kezdve én nem írok ebben a témában
úgy csinálsz mintha az emberek pénzét venném el, vagy ilyesmi.. túlspilázod... nagyon sokan csinálják..cska éppen nem tudsz/tudunk róla, mert úgy gondolják, hogy nem publikus, hogy honnan van a pénzük...ha sok pénzem lenne én sem reklámoznám, hogy honnan van...most még nincs..így reklámozhatom, hogy honnan nincs
ahogy beszélsz meg amiket erről abból látszik .. hát szép! de semmi közöm hozzá nem is érdekel. csináljad
lehet, hogy nem tudok sokat, sokmindenről...viszotn te meg erről nem tudsz semmit...én a SAJÁT pénzemmel játszom..nem veszek, nem adok el...egyszerűen cska be van fektetve...ez olyan akár az ingatlanba befektetés...csak ez gyorsabb...semmi köze a részvényekhez...sőt..mások üzleteihez sem...mint a részvényeknél. Nameg..még ha úgy is lenne, hogy onnan szipolyozom a pénzt...ki a faszt érdekli? tisztességesen meg tudsz gazdagodni? nem...akko'meg? DE EZ A TÉMA NEM IDE VALÓ...szal hagyjuk is...ne offoljuk szét a fórumot..ha továbbra is folytatni akarod, az eszmecserét akkor feljössz hnap msn-re azt megbeszéljük most pedig alszok
bankárnál mocskosabb ember a világon nincs
te neked kurvasok mindenről nincsen fogalmad se he ! én a helyedben most hagynám abba csendesen a kurva nagy szájraesés előtt... ha meg nagyot nyersz én akkor is elásnám magam.. mert akkor másokon gazdagodsz meg , nem termelsz javakat csak -ahogyan a tőzsde- a gazdaságból szipolyozod ki a pénzt.
sajnos igazad van... tele velük a világ...
nem az ő pénzükből gazdagszik meg aki tőzsdézik, hanem a sajátjából..meg az árfolyamból....szal nem igen szólnak bele..és mivel sok nagy ember cisnálja..így az adókat is csak csökkentik..tavaly 20% volt évente..most 17..és januártól 12-ra akarják levinni asszem
vigyázz,mert az eleje csak csalogatás! itt amiben valójában pénz van: BANK,GYÓGYSZERIPAR,TEMETKEZÉS! ha valamelyiket képviseled,akkor nem csak megélsz belőle,vagy gazdag leszel,de olyan hatalomra teszel szert,hogy már a pénz lesz a legkevesebb az életedben! csak sajnos ez mind a zsidók kezébe van,és rafinált módon pénzért törvényt vettek,hogy mi,por nép még véletlenül se tudjuk ilyenekbe belefogni! az ő kapzsiságuk is véges,azért van az,ami most van,mert mohók voltak,sokat akartak!
Lejöttél a tetőről?
olyasmi
tőzsdecápák
nagy bukta nem lehet..maximum a berakott 100 ezret bukhatom el..attól többet nem..semmilyen kötelezettséggel nem jár..akkor csinálom amikor akarom...na meg ha értesz hozzá akkor nehéz bukni...egyre jobban bele mélyedek..egyre bonyolultabb módon csinálom és egyre jobban megy..egyre jobban belejövök...már cska igazi pénz kéne..
csak nehogy nagy bukta legyen a végén, ez már már olyan mint a szerencsejáték, lottóz inkább, nekünk a céges lottón 3-asunk lett most (18e ft) cska az a baj 16an játszottunk
ha akasztanék akkor igen-igen diszidálás lenne a vége tényleg...de nektek azért szólnék, hogy hogy legyetek píínzesek
csákó tesó!
Nem még...ezek a gecik utaltak 800 ezret...abból én kaptam 150-et..abból vettem laptopot...a másik 800-at még nem utalták..abból menne a tőzsdére a pénz...demóban most nyertem 4 nap alatt 20 ezret 100 ezer alaptőkével...és ez a minimum..már alig várom
sztem már diszidált is akkorát akasztott a tőzsdéről
szevasz pucurukám,megy már az üzlet?
namivanmááá.. . megfagytatok
Dehogy tudod
Tudom miről beszélsz
Na , te is hazajutottál.
Ja, lehet, de gondoltam, ne keljen mindig rám várni, viszont a kocsinál szarrá fagytam volna. Muszáj volt hajtani valamerre
Elmentél tájnézegetőbe.
Az utolsó feles házipálesz már nem kellett volna.