Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó .összeraktak?
Oké.
Az a terv
8-ra ti is ott lesztek?
Persze, vágyom rá, mint mókus az erdőtűzre
Arra gondoltam.
Mikor recsegnek az alkatrészek utánad fentről lefelé.
És a domb alján megnézed a motorodat, és a másik fele még ott
hever a domboldalon szétszórva.
Mire?
Vágyom -e jól fődhöverni magam?
vágysz?
akkor minden okés
Ott bizony.
Háj gecc!
8ra ott tucc lenni az érmihályfalvi benyakútnál?
Ott lenne a randi.
Hat e van...
Uhh de megváltoztál. Mint ha vagy 26 évet fiatalodtál volna.
Csak hogy ne maradjak ki a jobol vezetek mar en is...... babakocsit
kicsit késik az az óra...azért az a nyugalom sem semmi , ami odaát van...mondjuk más se nagyon van ...és mégis
Úgy legyen!
Én már lassan annak is örülhetek , ha nem lesz szarabb...
Idehaza nemigen tervezek már semmit, amikor azt érzem, h naponta szorítanak egy picit a nyakamba vett kötélen.
Eljárok a szomszédba az ott tankolt üzemanyaggal, gépelek az ott tankolt benzinből, ezeket a dögevőket, meg megpróbálom túlélni. Csak lejár az idejük 1X
Szasztok! Tudok egy Aprilia Tuareg endurót, lebontva róla a nagy batár idomok..hátulja is megcsinálva...fasza gumikkal, pöccre indul...olyan 160 kiló kb., de túra tank van rajta...annyi, hogy nekem kicsit erőtlen volt a 600ccm.hez képest...viszont indulni indul faszán...a hangja is egészséges 150ért vette a gyerek nemrég...sztem 100ér oda adná..ha lebne lóvém meg is venném.. esetleg ha valakit érdekel..óccsón, nagyjából jó motor
hát még mindig nem az igazi... múltkor kiderült kell még műteni egyszer. február körül azon túlesek. de amúgy már így is elég erős, úgy hogy remélem fasza lesz
nem igen adom el még 1-2 évig az tuti
A térdem miatt az idén nem sokat mentem... igaz, azt legalább odaát 'óvatosba'
az exc épp szerviz alatt van,egyébként fasza , a domi meg pihen...és a térd szalagjaiddal mi a helyzet ?
exc hogy szuperál? már csak odaát nyomod? réégen még láttalak itt az erdőben néha a domival
Gabi múltkor azt álmodtam eladtad nekem a DRZ-t és lövettem vele....... iszonyatosan jó álmaim közzé sorolnám!