Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó nektek, hogy lehet kitermelni,...itt már nem lehet..be van kerítve az erdő mert "vadaskertet" csináltak..és nem lehet fát csinálni..most vettünk vagy 100 valahány mázsát...130 ezer..puff
bükk / tölgy vegyesen
Vágom, kb így csinálom én is, bár nem veszem , hanem kitermelem magamnak. Tölggyel nyomatjátok?
Mi úgy csináljuk hogy amit az éven veszünk, azt csak jövőre tüzeljük el. 1 év alatt szárad ki rendesen. tehát ami jött 10 köbméter azt felhasítjuk méterbe, és berakjuk faszául sarangba. a tavalyit meg vágjuk össze pacokra, és az megy a pincébe ha valamelyik szó nem világos szóljatok
Kis kedvcsináló ha erre járnátok:

http://www.youtube.com/watch?v...

Zé már zörgetett errefelé
És annyi még nem elég a télre? Hun lakol te, a bákingem palotába?
a getzit.. má a bőr lekopott az ujjaimról annyit görcsöltem..
Ha nem itt dumáná' már rég kész lennél vele Amúgy szevasztok
ennek sosincs vége ! még vagy 10 köbmétert meg kell mozgatni, de eddig kb 7nél járok
Megvagy a fahordással te díszpinty?
Arra vóna eszed, h rongáljad a környezetet!
Lástam hátul a kertbe, h tuggyad nízedetni
én önnek ezt nem ajánlom
EZT megkéne venni részletre... oszt mire májusban mennék haza már ki is lenne fizetve...
a sámsonkertek alatt meg seperc a tanki környékén lennék... kit érdekelve az védett útilapú
te Zé volt neked valami csoda husqwarna.. valami nagyvad supermoto. azzal mi lett? elpattintottad ?
...hát hogy milyen Ica keresett? A kúrta farkú mangalica! :D
áá de fasza így legalább láttam a pontos nyomot, jöhet a többi is
nem azééé'...csak most pár ezuer ft is számít...mondjuk ha tényleg ennyire olcsó akkor kb. annyiba van mitn egy tankizás...akkro vuiszont benne vagyok
tudod mennyibe van 1 ilyen nap? 1 tank benzin meg kb 2000-2500ft társulás a közös benzinbe oszt csá nem ver hanyat
ááá..én már nem megyek ilyesmi helyre míg meg nem elsz a másik, mert az a 10000 is tízezer ami aznap elmegy..inkább elrakom és pótol a másik gépbe
jah, meg 1 nap megyünk erdélybe Janival, Csabival, meg aki akar jöhet de lájtosat nyomunk nem hardot
jaa úgy más...am nem is mentem vólna, mert anyám barátnőjénél voltam de amit becíltünk a jövőhétről az még áll remélem
munka után ugrottem be Janihoz, aztán mentünk ki, volt fél 6 is mire kinnvoltunk...