max fordulatszám megnőtt, ezt nemigazán értem.
hát akkor alkudjál erősen ha ezt akarod sztem, lehet van vmi bajság ott a tekercs körül. nem tudom hogy gyári új-e vagy tekercselték-e. mert olvastam olyat akinek első tekercselésre nem lett jó.
"miután a gyári hibás leégett gyújtótekercset kicseréltem, és ugye megnőtt a max fordulatszám, utána nem tudták beállítani, pedig 20ezer! Ft-nyi óradíjat kifizettem, és vagy 8x mentem vissza, hogy alacsony fordulaton mintha nem kapna elég benzint, kb olyanok a tünetek, magas fordulaton semmi baja." ezt írta a srác a DRZ-ről...ennyi baja van..meg első teló szimeringek...hátul új gumi..elől nem új de fasza állapotú, + előre mgé szőrös esőgumi, KTM Behr kerekek, viszont csak SM kerekek..szal az benne elsz egy kis lóvéba..nagyjából ennyi
Ja és azt nem is újságoltam nektek, hogy amikor bevittek 25.-én a kórterembe, megszólít egy ott fekvő beteg. " Te nem az a srác vagy aki 2 éve bukott a kawával?" De én vagyok, ismersz? "Hello Imu vagyok." Pont ott volt Imu is, kivetette a vasgyűjteményét.
Hazaengedtek. Ez a külső rögzítés max 6 hétig lehet csontba fúrva mert utána csontvelő gyulladást okozhat. Eddig 3 hét telt le. Még 3 hét pihi aztán talán össze lesz rakva a lábam.
Fájdalmaim vannak, egyrészt a rossz keringés miatt másrészt ugye a tört részek közti rés nagy illetve van csavarodva is 15 fokban 2 csont egymáshoz viszonyítva. Ja és azt nem is írtam még hogy 3 napig azért küzdöttek az orvosok hogy egyáltalán maradjon lábam, ugyanis nem akart beindulni a keringés és a lábfejem meg sem moccant. Remélem a karácsonyi ajándékokat már saját lábon tudom a családnak beszerezni, még ha sántikálva is de úgy is jó.
hát akkor alkudjál erősen ha ezt akarod sztem, lehet van vmi bajság ott a tekercs körül. nem tudom hogy gyári új-e vagy tekercselték-e. mert olvastam olyat akinek első tekercselésre nem lett jó.
gyóóóógyuujá meg hee!
Gyógypuszi Egyetlen Szkárcsikám
Az a lényeg, h nem kerülsz tolószékbe, remélem jóra jön minden!