Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ahhoz képest, hogy 700 ezerért van normális állapotú...ahhoz képest 550 ezerért ez jó...sőt...500-ba sztem el is lehetne hozni..
max fordulatszám megnőtt, ezt nemigazán értem.
hát akkor alkudjál erősen ha ezt akarod sztem, lehet van vmi bajság ott a tekercs körül. nem tudom hogy gyári új-e vagy tekercselték-e. mert olvastam olyat akinek első tekercselésre nem lett jó.
Áhhhh bazd!
gyóóóógyuujá meg hee!
ez nem elég baj ?
"miután a gyári hibás leégett gyújtótekercset kicseréltem, és ugye megnőtt a max fordulatszám, utána nem tudták beállítani, pedig 20ezer! Ft-nyi óradíjat kifizettem, és vagy 8x mentem vissza, hogy alacsony fordulaton mintha nem kapna elég benzint, kb olyanok a tünetek, magas fordulaton semmi baja." ezt írta a srác a DRZ-ről...ennyi baja van..meg első teló szimeringek...hátul új gumi..elől nem új de fasza állapotú, + előre mgé szőrös esőgumi, KTM Behr kerekek, viszont csak SM kerekek..szal az benne elsz egy kis lóvéba..nagyjából ennyi
Köszi. Igen ott volt.
Úúú haver..ez csúnya Jobbulást..gyógyulj meg hamar Mikor én bent voltam akkor is ott volt Imu? Észre sem vettem
vagy két éve mondta nekem hogy kiakarja vetetni, akkor csak eljutott odáig
Ja és azt nem is újságoltam nektek, hogy amikor bevittek 25.-én a kórterembe, megszólít egy ott fekvő beteg. " Te nem az a srác vagy aki 2 éve bukott a kawával?" De én vagyok, ismersz? "Hello Imu vagyok." Pont ott volt Imu is, kivetette a vasgyűjteményét.
aztaku*********. ez nagyon kegyetlen
ja ja . csillogna a diszkóban a sok szinesfím
Nem igazán. De még mindig jobban néz ki mint egy rám méretezett koporsó.
baszköcsém ez nem néz ki valami jól!
Hazaengedtek. Ez a külső rögzítés max 6 hétig lehet csontba fúrva mert utána csontvelő gyulladást okozhat. Eddig 3 hét telt le. Még 3 hét pihi aztán talán össze lesz rakva a lábam.
Köszönöm, az most rám is fér, mert egy picit megzuhantam lelkiekben bevallom.
te most kórházból netezel vagy hazaengedtek így ?
Köszi szépen.
Fájdalmaim vannak, egyrészt a rossz keringés miatt másrészt ugye a tört részek közti rés nagy illetve van csavarodva is 15 fokban 2 csont egymáshoz viszonyítva. Ja és azt nem is írtam még hogy 3 napig azért küzdöttek az orvosok hogy egyáltalán maradjon lábam, ugyanis nem akart beindulni a keringés és a lábfejem meg sem moccant. Remélem a karácsonyi ajándékokat már saját lábon tudom a családnak beszerezni, még ha sántikálva is de úgy is jó.
A sofőrnem meg a szemit kéne kinyomni, h b@szik vele a tükörbe nézni.
jobbulást szkrecsmen ne lábatlankoggyá !
hát ez fokkkal jobb Gagánál!
Jesszumpepi...
Gyógypuszi Egyetlen Szkárcsikám
Jól megkaptad kiskomám.
Az a lényeg, h nem kerülsz tolószékbe, remélem jóra jön minden!