Amúgy melyik/milyen térképet kell nézni? Google Maps-en nincs 1 se bejelölve nálam, viszont mondjuk Bing Maps alapján elég fasza a helyzet http://www.bing.com/maps/
Sámsonkertig, mert ha megnézed a térképen, 2 földút is be van jelölve a tankin keresztűl
Hogy mitől natura? Biztos valami kockafejű tornából felmentett, agyoniskolázott csótány felfedezte h a pocsolyánál físzkel a nádibaszadék, aszt ez miatt védetté nyilvánította.
Frankón megmondva meg pénzbehúzás. Ha letérsz az útról pénzbünti 50-150 ig, ha rajtakapnak" természetrongáláson", akkor meg már 3kiló is lehet a bünti ,plusz még amíg ki nem köhögöd a lóvét, arra az időre az elkövetéshez használt motort is lefoglalhatják
Ha rencám nincs felrakva mehet a faszba...sose kapnak el..én tegnap is meglógtam a kis DT-vel valami erdészek elől...a kis terepjáró nem bírta az iramot..peidg enm volt egy nagy hepehupás út
Hmm köszi, ez hasznos infó...bár hogy mitől natura 2000, amikor ezek az ösvények tele vannak nyomva szeméttel...ezt megőrízni nagy ötlet
Én am rendszámossal szoktam kimenni, azzal ha lemegyek arról az útról legalább még utólag is meg tudnak találni :D Remélem azért nem szokott lenni túl sok ződ arra...amúgy ez a hétvégi verseny is "okosba" lett megoldva, ha az a terület is naturás?
(és ez a kitaposott út amúgy egészen a sámsonkertig legális, vagy csak az elbontott házig ott bent? - bocsi a sok kérdésért, de ha már kitértünk rá, szerintem más se bánja, ha kivesézzük (olvastam vissza a fórumban de nem igazán találtam infót reális időn belül)) Köszi
Ez van mozsdmá széphazánkba, menekülés a fődön is, csak valamivel jobbak az esélyek, mint a zuccán.
De hozzáteszem, h idegen tájon lehet , nem menekülnék, inkább nem is megyek oda.
Na, akkor ha aktuális lesz akkor szólok...megpróbálom 500-ért elhozni a DRZ-t...egy karbi állítás kell neki, meg első teló szimeringeket kell cserélni és tökéletes, 1500km-t mentek vele felújítás óta..van hozzá egy nyitott és egy gyári cső, egy új kormány sztem 550 nem sok érte..ennyire mondta az utolsó árat a srác...de valahogy le kéne cigánykodni 500-ra
ez még nekem is új, na majd ha megyünk ki majd jól leragasztom a rencámtáblát vagy eleve leveszem az a legjobb ha meg vki ugrál akkor nem állok meg, volt már ilyen hármashegyen is, vagy 3 erdész akart elém ugrani de látták h. nem fogok fékezni alig birtak elugrani tavaly télen
Ahol ha tiplizni kell vmerre, nem tudom , h pontosan hol vagyok.
Amúgy melyik/milyen térképet kell nézni? Google Maps-en nincs 1 se bejelölve nálam, viszont mondjuk Bing Maps alapján elég fasza a helyzet http://www.bing.com/maps/
Hogy mitől natura? Biztos valami kockafejű tornából felmentett, agyoniskolázott csótány felfedezte h a pocsolyánál físzkel a nádibaszadék, aszt ez miatt védetté nyilvánította.
Frankón megmondva meg pénzbehúzás. Ha letérsz az útról pénzbünti 50-150 ig, ha rajtakapnak" természetrongáláson", akkor meg már 3kiló is lehet a bünti ,plusz még amíg ki nem köhögöd a lóvét, arra az időre az elkövetéshez használt motort is lefoglalhatják
Én am rendszámossal szoktam kimenni, azzal ha lemegyek arról az útról legalább még utólag is meg tudnak találni :D Remélem azért nem szokott lenni túl sok ződ arra...amúgy ez a hétvégi verseny is "okosba" lett megoldva, ha az a terület is naturás?
(és ez a kitaposott út amúgy egészen a sámsonkertig legális, vagy csak az elbontott házig ott bent? - bocsi a sok kérdésért, de ha már kitértünk rá, szerintem más se bánja, ha kivesézzük (olvastam vissza a fórumban de nem igazán találtam infót reális időn belül)) Köszi
Ha meg nem ekkor úgy tesztek mintha menéttek msáikat is nézzzni oszt mikó má nyítnátok a kocsi ajtóóóót egyből benne lesz muksókám!
De hozzáteszem, h idegen tájon lehet , nem menekülnék, inkább nem is megyek oda.
V benn a krosszpályán a sorompó mögött, ha kilángoltad a tagdíjat.
Ismét le vagyok maradva.