Középen azt a kitaposott földutat lehet használni, persze csak rencámos járművel, a többi részen, beleértve az ösvényeket is, ott tiltott menni mindenfajta járművel. Ez az idéntől van, mert naturakétezres bírtok lett
Ki is van írva egy zsebkendőnyi táblára apróbetüvel a menekűlttábornál, de úgy , h senki nem veszi észre
Tényleg geci...e-bay-en hátha van valami fasza occsón na..jól teszed..motorozzál is...kell a kondi neked is..tegnap én is ki votlam 1,5 óra után fulladva rendesen ha DRZ-m lesz azt még jobban fogni kell...meghalok
motorral voltam melozni ma, meg holnap is azzal megyek, fődúton befele, fődúton hazafele, lesz itt kondi. remélem hamar megjönnek a cuccok (bovden, lamellaszett)
Igen...jóó sokat kell endurózgatni, és lesz állóképesség Ha megyünk mindenképp szólunk Amúúgy nekem idén télen lehet kimarad ez az endurózgatós dolog, metr amit kinéztem DRZ...valszeg az lesz a picinyem, ahhoz nincsen fődtúró szett...szeretnék hozzá egyet, de kibazsott drágán mérik őket
Hmm...ez a környékbeli földutak "használatára" is vonatkozik? (ez magánterület, vagy eleve miért para, ha ott van bárki is?) Évekkel ezelőtt egész sokat voltunk ott kint, aztán most megint van szerencsém néha kijárni, de csak hétvégente, mert hétközben csodás fővárosunkban tanulok
Sztem az állóképességet az adná, ha sokat járnék futni-bicajozni mint régebben, meg ha minden héten tudnék csapni párszor ilyen távokat, ilyen tempóban legalább, mint ez a tegnapi menet.
Az h én fekvőtámaszozok meg meg elkezdenék kondigépezni, az ebben nem sokat segít.
Szójjatok, aszt rámegyek szívesen a témára én is , ha mentek.
na mondom én hogy lehet a drz vel is jót motorozni...aki előtted ért be haverom az exc 125-tel...csak ha valaki belegondol,hogy az exc 90kiló,a drz meg sacc130 és Csabi ott volt mögötte! gratula!
tényleg jó nap volt! énmeg jól beégtem ott gecc mindenki előtt...aztán elborult az agyam a versenyre
nincs hirdetve, szal 99%, hogy meglesz ha nem jön össze 7 kilóm a másikra akkor rámegyek erre..még lehet ha lesz 7 kilóm akkor is...idomszett meg enduró szett kijön kicsi pízből..nem? ennyivel rosszabb ez az 550-es
Tudok egy eladó DRZ-t 25kW-al 550-ért elvileg be kell állítani a karbit és tökéletes..felújítva (számlával tudja igazolni), gyári és nyitott kipufogó rendszerrel..ilyesmi
Háj jaja ott is kábáskodtam meg össze vissza integettem neked valamikor de a meccselés hevébe szerintem nem észleltél,semmi gáz gratula minden néked és minden résztvevőnek és különösen Zé-nek hát ugye tudjuk ebbe a korba mááá..... . .
Ki is van írva egy zsebkendőnyi táblára apróbetüvel a menekűlttábornál, de úgy , h senki nem veszi észre
Ma megfáztam vagy nem tudom de fáj a torkom retekül.
motorral voltam melozni ma, meg holnap is azzal megyek, fődúton befele, fődúton hazafele, lesz itt kondi. remélem hamar megjönnek a cuccok (bovden, lamellaszett)
Debrecenben ajánljatok nekem légyszi olyan gumisműhelyt ahová befér a gépbe normálisan a 21es kerék és tudnak vigyázni a festett felnire.
Az h én fekvőtámaszozok meg meg elkezdenék kondigépezni, az ebben nem sokat segít.
Szójjatok, aszt rámegyek szívesen a témára én is , ha mentek.
tényleg jó nap volt! énmeg jól beégtem ott gecc mindenki előtt...aztán elborult az agyam a versenyre
jóccaka
na jóccakát
Köszönjük a képeket!
Jó volt a mai nap, remélem sok ilyen lesz még!
Jó pihit mindenkinek