Az enyém vagányabb volt , mer volt rajta infralámpa meg éjjellátó.
Am én mutattam meg a kopasz sofőrnek, h hogy kell gázfröccsel váltani, mer nem tudta rakni a fokozatot, csak ha 2xkuplungolt.
Mi meg éjszakánként Taszárról tipliztünk vele Zimányba a zugkocsmába borér, visszafele már úgy rottyon vótunk, h mentünk vele töknek-babnak, közbe okádtunk , mint a murányi kutya, jó lett vóna szervó, de mi szartunk bele
Én viszek egy hatástalanított AK-t !Na akkor szeggyük össze a bandát!
Nincs valami kis pited arra a napra?! A nagyobbik "csajom" nagyon rázzizzent!Ki kéne próbálnia!
Ebben ne keress ésszerűséget Dunántúlon kibelezett bauxit-bányát, meddőhányókat, tarra vágott erdők helyén növő bozótokat is bekebelezett a natura. Mi él ott? Valami ritka fajta szartúró bogár, aki az atomcsapás is túlélné.
Itt meg? Mondom ,h nádibaszadík. Ezek , amiket felsoroltál az orosz megszállás alatt, a tankok között is jól elvótak ott a susnyásba, meg a mostani motorosok mellett is faszán elélnének.
Büdös köcsögség ez. Ki a tököm akar élni ebbe az agyonszabályozott világban?
Thx! Egyébként ezen a honlapon is a bing maps térkép van linkelve, amin elég sok út be van ott jelölve
Amúgy nem lenne akkora gond, hogy védett terület (bár ez a terület elég kuka alapból), csak adnának alternatívát akkor
Egyébként a fajok amik miatt naturás a hely:
magyar kökörcsin
mocsári teknős
vöröshasú unka
közönséges ürge
Am én mutattam meg a kopasz sofőrnek, h hogy kell gázfröccsel váltani, mer nem tudta rakni a fokozatot, csak ha 2xkuplungolt.
egyszer karácsonykor mi uazzal valami hasonlót műveltünk .
Erdőzni am jófasza vele, kövesúton meg egy pusztulat.
Nincs valami kis pited arra a napra?! A nagyobbik "csajom" nagyon rázzizzent!Ki kéne próbálnia!
De soxor kihánytam ríszegen a zablakán
Itt meg? Mondom ,h nádibaszadík. Ezek , amiket felsoroltál az orosz megszállás alatt, a tankok között is jól elvótak ott a susnyásba, meg a mostani motorosok mellett is faszán elélnének.
Büdös köcsögség ez. Ki a tököm akar élni ebbe az agyonszabályozott világban?
Okt 23 Kunmadár?!
Amúgy nem lenne akkora gond, hogy védett terület (bár ez a terület elég kuka alapból), csak adnának alternatívát akkor
Egyébként a fajok amik miatt naturás a hely:
magyar kökörcsin
mocsári teknős
vöröshasú unka
közönséges ürge