Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK!
a gép van összehajítva
annyi h. még teszek a spanolóra 1 aba bilincset h. véletlenül se nyiljon szét meg ráhuzok 1 zsugorcsövet h. ne retkelődjön a bovden.
géppel össze van hajlítva vagy mi?
Hi

Ricsi: jelentem a bovden túl hosszú de megoldottam a régi bovden spanolójátfelvágtam hosszába és azt tettem be a karbi meg a bovden közé. igy már fasza.

Megjött a lamella szett is, az szerencsére egy az egybe ugyanaz volt, nagy differencia a csak a rugóknál volt....
Össze van hajintvaa gép, holnap probálom ki.
Amúgy háj
Mondjuk..ha az a bukó volt rajta a mi a képen van..háát..meg tudom érteni, az életveszélyes sérüléseket
stét
szerintem is megéri.......még ha kicsit ráköltesz is.....
Ezt nem hiszem el, ha már szemből sem látják a motorost, nem is csodálkozom hogy hátulról semmibe lettem véve. Csukott szemmel vezetnek néhányan vagy mi?
Nem valószínű, hoyg angy a hiba..lehet, hogy csak szar a vízpumpa, vagy hengerfejes a motor..vagy csak kicsit el van tömődve a víz valamelyik járata Pár ezer forintos tétel mind
Jaaa, így új értelmet nyer a dolog azt hittem forintban 2 kiló. Annyit szerintem vígan megér.
max 400 fontot akarok rákölteni össz
2kiló font az kb. 70e Ft
Hát nem is tudom. 2 kiláért már az itthoni piacon is tudsz találni sendát, akár olyat is amire nem kell költeni. Vagy pont az lenne a lényeg hogy kint találj ebben az árban?
nincsenmit... jó hogy itt vagy...
figyi szerintem ezt már linkeltem... szerintem 2kilót megérné befektetni... ?!? házilag vajon megtudom eszkábálni?
bár azt irja hogy kell rá "új gumi, hátsó mutatók, kickstart tavasz (?!?!) ), gázkar tömlős mosással és kuplung és szünet karok is állvány "
valamint szőke nő kérdés: ha túlmelegszik a motor az nagy hibára utalhat?
Köszönöm. Remélem a következő kicsit barátságosabb körülmények között fog történni.
ezen a platton is szeretnék Sokat és Boldogat Kivánni a Mi Szkárcsikánknak
Hepibörzdéjtújú
na gyerekik itt teljesen tavasz van...
iccakát
Joccakat
naennél pl minden típust fel van sorolva, szóval csak ugyanolyan kell mindhez