Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy nem
lehet elég lenne egy rugószett is, de akkor már ugyvoltam vele legyen lamellával együtt aztán a következő 30-40ekm-en ellehet felejteni
Nem lesz baja...legalábbis kétlem...
na fasza, akkor csak kell a lamella is... hát baja sztem nem lesz tőle
jaja, remélem megjön addigra a lamellaszett, a bovden meg tuti megjön addig, bár az nem annyira gáz csak fogjona kuplung lesz vmi baja a motornak ha csúszó kuplunggla járok vele sokat? mert holnap motorral akartam menni, csak nagy fordulaton csúszik
Láttuk, mikro beértél..állni alig bírtál Kondizzá' kicsit...jövőhét utáni héten megyünk Tankira Gabival, ha minden igaz...jobb lenne gyünné' te is
2kör után má rottyon vótam, mentem keményen Kökényrobi után, majd zakóztam 1et , a harmadik körbe már örültem ha letehettem a seggem egy picit a zülésre, a negyedikben már csúnyán nem vót kraft bennem, mentem, néztem bután magam elé és magamban a Szűzanyához imádkoztam , h segíjjen meg, h egydarabba célbaérjek, meg nehogy vmelyik barom, aki utolér a fejemre ugorjon.
Kondi kéne!
jah, az a baj lehet nem csak a kuplung nem fogja birni sztem még hajtom 1 évet azt eladom veszek egy nagyobbat mielött befosik alattam...
én gondoltam, hogy csúszni fog...nem bírja már csóri kuplung ezt az erőt am meg...hát igen..ilyen ez a motor tuningolás...egyszer elkezded és nincs megállás
én is motoroztam 5-6ig most elöbb... de csak csúszik a kuplungom meg is rendeltem az erősitett lamella/rugó-szettet faszom, van már annyiba ez a motor he....
Na szasztok! Gecsa..gratuláció Zéé te meg lájtiba toltad nagyon, néztük is, hogy te nem így szoktad veretni De élveztétek biztos, és ez a lényeg Én is élveztem mikro haza jöttem...átöltöztem és indultam gépelni...a motorom átment négyüteműbe...motorféken puffan 1-2-t meg annyira húztam, hogy a végén a kipufogóból a gyapot darabokban gyütt ki..de szar hangja van most
Kintjártam a tankin ettem egy babgulyást,meg láttam Zé-t.
Én magamnak barkácsolok,nekem még nem kellett eddig szerelő,én a lakhely miatt ismerem vagy 20éve,ismerősnek normális,ha tanács kell segít.Az biztos,hogy nála a Honda az isten.
Drakulálok én is , májer vagy ,
Kinn vót pulba, én spanoltam is vele
Gecsa első lett , é meg utósó
Jól toltad, irjátok már bne az eredményeket ki hanyadik... mingyá tolok fel képeket..
köszkösz
jólmentél hee nagyon! ügyes gyerek, grat
Norbi te is kint voltál nemde? napsatuban mintha te lettél volna az...a kaja osztásnál összenéztünk,de a napszemcsi miatt nem voltam biztos! ez úton is bocs ha nem köszöntem! hy
Még jó hogy ki volt kapcsolva a hangfalam...így se esett jól a pofámba