jaja, remélem megjön addigra a lamellaszett, a bovden meg tuti megjön addig, bár az nem annyira gáz csak fogjona kuplung lesz vmi baja a motornak ha csúszó kuplunggla járok vele sokat? mert holnap motorral akartam menni, csak nagy fordulaton csúszik
2kör után má rottyon vótam, mentem keményen Kökényrobi után, majd zakóztam 1et , a harmadik körbe már örültem ha letehettem a seggem egy picit a zülésre, a negyedikben már csúnyán nem vót kraft bennem, mentem, néztem bután magam elé és magamban a Szűzanyához imádkoztam , h segíjjen meg, h egydarabba célbaérjek, meg nehogy vmelyik barom, aki utolér a fejemre ugorjon.
Kondi kéne!
én gondoltam, hogy csúszni fog...nem bírja már csóri kuplung ezt az erőt am meg...hát igen..ilyen ez a motor tuningolás...egyszer elkezded és nincs megállás
én is motoroztam 5-6ig most elöbb... de csak csúszik a kuplungom meg is rendeltem az erősitett lamella/rugó-szettet faszom, van már annyiba ez a motor he....
Na szasztok! Gecsa..gratuláció Zéé te meg lájtiba toltad nagyon, néztük is, hogy te nem így szoktad veretni De élveztétek biztos, és ez a lényeg Én is élveztem mikro haza jöttem...átöltöztem és indultam gépelni...a motorom átment négyüteműbe...motorféken puffan 1-2-t meg annyira húztam, hogy a végén a kipufogóból a gyapot darabokban gyütt ki..de szar hangja van most
Én magamnak barkácsolok,nekem még nem kellett eddig szerelő,én a lakhely miatt ismerem vagy 20éve,ismerősnek normális,ha tanács kell segít.Az biztos,hogy nála a Honda az isten.
Norbi te is kint voltál nemde? napsatuban mintha te lettél volna az...a kaja osztásnál összenéztünk,de a napszemcsi miatt nem voltam biztos! ez úton is bocs ha nem köszöntem! hy
Kondi kéne!