én 1.6 mpi-vel mentem...na az nem egy nagy szám..az 1.9 tdi biztos jobb...kicsivel az e30 az sok fála..amivle én mentem az 325i...nem ment nagyon..de mondom..ott volt a bmw feeling
1.9 tdi octavia menetteljesítmény nem tetszik, de az ignisé igen.. HÁT AKKOR KIA RETARDÁLT nemtudom mik ezek az e30 meg ilyen jelölések.. azt tudom hogy ez 523 az 525 elődje 2.5ös benzines motorral KURVA BETYÁRUL MEGYEN
csak a retardáltak nem szeretnek bele octavia menetteljesítmény nekem nem tetszett..nem húzott egyenletesen amivel én mentem na egy ilyesmi bömöst kipróbálnék...eddig csak e30.assal mentem...az fasaz..megvan az a BMW feeling
vezettem már akár hányszor. nem szerettem bele octavia dinamikusabb kicsivel.. jövőhét vagy utánna való héttől meg egy rövid ideig (1-2-3 hónap) lesz egy 5ös BMW-m kőcsön..
beleszeretnél a dinamikusságába, ha járnál vele egy darabig..haverom si azt mondta, hogy szar-szar..párszor beleült és vitt engem míg nemvolt jogsim...most igniseket nézeget...azt akar venni
mit beszííísz...lámpánál nem sok ellenfelem van egyedül a hátsó futóműnek nevezett szarral nem vagyok megelégedve...de azzal nagyon nem na meg azzal nem, hogy 78 ezernél kiszakadt a kuplung szerkezet közepe...de ez lehet a mi hibánk