nagyon furiiiiii..... . . . szép baba gúúút big tits . . mennyi idős is már mikor jöttök haza
köszi mindenki rendben van 8 fogú 1.5 hónapja meg önállóan jár és garázdálkodik
Nemnagyon, mert most csak 230db nyár-szíl fát kaptam kivágásra, ami már biztos, de az meg fűteni nem olyan jó. De lehet lesz okosság, majd mondom telóba. Gyorsba kéne?
nm tudsz valami ócsó tüzit...ha már így benne vagytok? esetleg LaciCRM? szálljtást megoldjuk,csak mit menyniért tudtok? nagytételbe kéne 2-300mázsa nekünk meg keresztfaternak
ne tartsátok magatokba!
szija
örömbódogság... itthon vagyunk és már 2410gr-ot nyomunk BigTits
amúgymeg láthatod alkudozok... szeretnék valami pöcsköszörűt venni arra a két hétre mire hazamegyünk... nagyon hijánycikk
és Te piciny családod?
Amíg lehetett mi si csináltuk..mondjuk mi nem ilyen témában, hanem erdőt ritkítani jártunk..kimentünk 3-4 motorfűrésszel...egy télen megvolt a 3-4 embernek 2-2 fuvar pótkocsi fa...és csak a megváltást kellett fizetni meg a haza fuvart..olyan 25 ezer volt ez kb. persze plusz a benzin a fűrészbe, a láncok..szal úgy is pénzbe volt...de kevesebbe
Én mióta az eszemet tudom soha nem vettünk fát. Az baszna még be.
Mink is hozzunk ahonnan lehet, ingyen kitermeljük....
Idén vagy 6 évnyi tüzelőt gyűjtöttünk össze.
jaja de a terep odabasz! meg itt még nem baszogat senki. kevés az endurós. amikor megvolt a CRM napokat barangoltam mindenfelé az erdőben.. nem semmi terep van itt !
Szép is az, csak hát az útminőség arra, az nem nagyon aggya a műanyagflakonnak.De ha ott laknék, akkor a terepen biztos törnék-zúznék naponta, mint a Gálné kocája
köszi mindenki rendben van 8 fogú 1.5 hónapja meg önállóan jár és garázdálkodik
ne tartsátok magatokba!
22-én mész a salakmotor versenyre? valszeg megyek én is
örömbódogság... itthon vagyunk és már 2410gr-ot nyomunk BigTits
amúgymeg láthatod alkudozok... szeretnék valami pöcsköszörűt venni arra a két hétre mire hazamegyünk... nagyon hijánycikk
és Te piciny családod?
megveszem.
Mink is hozzunk ahonnan lehet, ingyen kitermeljük....
Idén vagy 6 évnyi tüzelőt gyűjtöttünk össze.