Én is kezdtem fázni...de jó volt, hogy a seggem alatt volt a sálam..máskor viszek kispárnát Pólóban? Getzi.... amúgy nem volt olyan hideg..9 fok..cska nekünk kevésnek tűnt, hogy ott ültünk a hideg betonyon de pólóban motorozni azééért
értettem nagyjából hogy mit akar, csak az nem jött össze hogy akitől vette az messze van és ez hogy jön ide mert akkor visszavinné vagy mitakar?!? idiot.
http://www.ebay.co.uk/itm/2010...
igaz noname márka de ennyiért megérné...
lehetséges hogy csak egy akksi kellene bele és olyan idióta hogy inkább eladja?... mert itt előfordul...
viszont ez a mondat nem áll nekem össze: "The dealer I bought it from is a long way from here and so I am going to accept whatever is bid" esetleg valaki perfekt angolos közületek?
Felírta a tüneteket oszt majd orvosóója a kicsit.
Hazafele láttam Muzt a tóciban, az meg egy pólóban motorozott.
igaz noname márka de ennyiért megérné...
lehetséges hogy csak egy akksi kellene bele és olyan idióta hogy inkább eladja?... mert itt előfordul...
viszont ez a mondat nem áll nekem össze: "The dealer I bought it from is a long way from here and so I am going to accept whatever is bid" esetleg valaki perfekt angolos közületek?
annyira kivok éhezve imádatos ez az idő: napsütéses kicsit csípős hideges tavaly ilyenkor még mentem