Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodjon békébe!
Elhunyt Marko Simoncelli.....Nyugodjon Békében
akkor nem csak egy rózsát ad az ember neki hanem az egész életét rabostúl!
Maj ha megnősülsz, akkor tudod meg , h mibe van egy nő , addig csak filléres dolog.
hááá nah
Felírta? Nem hogy kavintont vett vóna be
Na fejúúk...még most jöttem haza..most meg mehetek vissza debrecenbe asszzonyhoz...sokba vannak a nők na szasztok
áhhh jó fej csávónak tűnik, hasonló mint te Zé.
Felírta a tüneteket oszt majd orvosóója a kicsit.
Aszt micsinált? Fonta a hálót?
Na vótam gumipókná!
Én is kezdtem fázni...de jó volt, hogy a seggem alatt volt a sálam..máskor viszek kispárnát Pólóban? Getzi.... amúgy nem volt olyan hideg..9 fok..cska nekünk kevésnek tűnt, hogy ott ültünk a hideg betonyon de pólóban motorozni azééért
Jó hát, bár már fáztam a végére.
Hazafele láttam Muzt a tóciban, az meg egy pólóban motorozott.
Szasztok skacok! Meggyüttem, nem volt jó a gépem pár napig Zé..mint láttad ott voltam..jóó kis délután volt..elvoltunk..a kisfiad meg haláli
oszt nem tudsz-e gépészmérnök állást kint? mennék oda jól keresni....
Magosi Norbi az idei magyar bajnok. 2. Szatmári L. 3. Tabaka J.
amúgymeg bleee
értettem nagyjából hogy mit akar, csak az nem jött össze hogy akitől vette az messze van és ez hogy jön ide mert akkor visszavinné vagy mitakar?!? idiot.
te élsz kint, neked kéne jól tudni angolul amúgy
kösz
el is felejtettem ezt a vidit!
azt irja akitol vette messze van tole, elfogad barmilyen ajanlatot es elfogadja azt. Kb ennyi a lenyeg.
http://www.ebay.co.uk/itm/2010...
igaz noname márka de ennyiért megérné...
lehetséges hogy csak egy akksi kellene bele és olyan idióta hogy inkább eladja?... mert itt előfordul...
viszont ez a mondat nem áll nekem össze: "The dealer I bought it from is a long way from here and so I am going to accept whatever is bid" esetleg valaki perfekt angolos közületek?
irigy...
annyira kivok éhezve imádatos ez az idő: napsütéses kicsit csípős hideges tavaly ilyenkor még mentem