Úgy látom te nagyon utálod a csoppereseket aaam szerintem is szarság...de azért jó lenne egy a szobába dísznek..másra nem nagyon maradok az enduró/sm-nél
Majd próbálj ki 1et!
Szánalom , milyen ócska fék-futómű van rajta, a blokk is egy lusta szar, legyen az hárli v japó koppintása.
Ha ott találnám mellette az árát, még akkor se kéne leakciózva se.
Jó az nekik, fesztiválozhatnak vele vagy 20éven át felújítás nélkül, főleg ,h egy évben egypár hónapot használják, mert az év többi részében rájukfagy a bűrmellény meg a polírbogrács
Majdnem mind igen...ez az egy tetszik...ja meg még van egy Harley...Debrecenben van...Zsoltnak hívják a gazdáját...de a fazsom sem tudja, hogy miylen Harley...de az még jóó..a többi nem tetszik..nagy dögök
még ott az aprilia is, azt is felujjitom má a következő 2 hétbe mert annak meg nem emel ki a kuplung, de ugy belejöttem a szerelésbe mindent szétszedek majd ha kész majd átjöhetsz kiprobálni azt is
Emléxel a DRZ-s Imrére akinek a gyereke vmi kis kawasakival ment mikor egyszer voltunk kint tankin? nah az mondta h. lehet vesz a fiának egyet, add el neki
nem mondom, hogy megkímélt..viszont a blokkja rendbe lett rakva..azóta 3ezret ment, a külsejét meg most megcsinálom, fóliázás, minden...szal full zsír állapotban lesz sztem már a jövőhéten
megkimélt, csak aszfalton használt, túrázásra használt, fűtött garázsból, női tulajtól, kevés km-el, még gyári gumikkal, szezonra felkészítve, minden új benne, 1-2 karccal mert a porban feldőlt......
Háj!
Ha tudtok valakit esetleg fasza kis kezdő motort szeretne, pl a gyerekének vagy iylenek...ajánljátok neki az én kis DT-met :) eladó lesz a drága nagyon rövid időn belül.. Rendbe szedem külsőleg kicsit, és pöpec állapotban van..ja meg kap láncszettet, új aksit..ilyenek...szal ha tudjátok ajánlgassátok
Az a jó kis vaknégyes