Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma nem jutottam el odáig h. szereljek, 8ra értem haza melobol, majd talán holnap, de ha tulora lesz akkor holnapse, meddig lehet nálam a cucc?
csak tudod amit ebszéltünk..nehogy visszafele, mert rossz vége elsz
végül egy 50 literes hyundai-t vettem, 208l/min, 1,5kW, ezzel már akár fényezhetek is kisebb dolgokat holnap meg megpróbálom leveretni vele az anyát a főtengelyről
egyébként KTM-et vennék én is DE! van egy gasgas ec250 is elég jó állapotban elég jó áron... 2007es 550ért!Mesterszálláson! Lehet hogy erőltetni kéne neki egy kicsit a cserét,de szerintem meg lehetne oldani! ez csak egy ötlet,persze a te dolgod!
Igen modernizálni akarok mert vonzanak a durva helyek a többitől meg mindjárt elpirulok
Amúgy valóban elsősorban KTM-re gondolok,450-520-525.Aztán majd látjuk,de gomb legyen rajta.
Hasonló van nekem is a garázsba, néha (évente) lecserélem benne az olajat, meg leengedem a kondenzvizet, aszt hibátlan. Fényezéshez nem jó, de azonkívül másra pont elég.
attól függ mire akarod használni!
Úgy látom Zoli te is valami könnyebb gépre akarsz ülni! nagyon jól mentél eddig is az xr-el,majd ezek után meg csak jobban fogsz! van kiszemelt? láttam a ktm topicba egy 520ast néztél... remélem sikerül valami jót kifognad bármilyen legyen is az!
Veszek holnap egy kompresszort ez milyen szerintetek?
Hány Durcád van neked?
megles..nyugizzál amúúgy is tervezek tavasszal egy pócsi kis körözgetést ha meg lesz a gép amíg nem lesz meg a jogsi addig marad a pálya meg az enduróó
aztán pócson elpicsázhatsz
igenis
akkor érthető.... második
hát de nem szeretném eladni a kerékszettet..az a lényeg, hogy enduró si legyen meg SM is ilyenre vadásztam...ez egy számomra tökéletes gép amúúgy én még nem hallottam ilyesmi hibát vagyis de..de az egyedi eset volt nem nagyon szeretnék már fölfele lépkedni, ha egy ilyenem lesz..maximum más kategória egy enduró/sm mellé...vagy egy üzemórás sm pályagép majd még idővel..vagy egy szép naked vannak tervek...csak idő kérdése
eladod a kerékszettet, és van plusz lóvéé... amúgy már nem két gyujtás oldali gebaszról hallottam drznél... utána úgyis lépsz felfelé, nem?
Nekem is az adja jobban..csak az kecsegtet, hogy az E-s erősebb...na meg a lóvé..bááár...mivel 2012-ig van műszaki meg régi is (2002) nem ér 700-at...szal abból még lehet alkudni olyan 700-am elsz..de ebből mrá ki kell hozni az útiköltséget, meg az átírást is
a második
pedig csak egy szar olasz
Amúgy most: EZ meg EZ a 2 kiszemelt....ha valamelyik meglesz még október végén, november elején, akkor már megyek is értük...és egyik sincs messze
az nem is rossz héj...100-os 5,5 liter..és sokat nyélgázon...azzigen wááá legyen már meg a nagy gépem
kevesellem a lovat... de bazeg... 749-essel, meg egy 1000-es monsterrel mentünk, mert nem tudtuk az elejét tartani...ahol lehetett nyélen mentem... de 200 km-re 11 litert tankoltam...
pedig az a motor te...sose adnám el ah olyanom lenne haverom most olyanra vadászik 25kW-osan..van is 1-2..cska kicist húzós árral láttam a kép..a vidit is megnézem amjd..fasza lehetett meló meg.....ritka normálisat találni..ahol meg is fizetik a munkádat
köfi

hirdetem a sárgát...meg kajtatok valami normális melót...

bazeg, majd facebook adatlapon nézd meg a videólinket, meg a képet... találkozó volt a hétvégén... 30*v2 beszarás volt