Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fórumot őrzöm..oszt akko' mivan?
minek ugatsz? vagy a házat őrzöd?
Majd meglássuk...ha lesz addig egy kis lóvém akkor lehet kocsival
Aha őt. Há nekem mind1 mivel jössz, akár gyalog is jöhecc.
Háhh...gyerekik...most tudtam meg, hogy ettől a héttől heti 2 órában autocad-et fogok tanulni
a roeket? persze...de sztem vonattal megyek emrt elkúrtam az össze pénzem 4 nap alatt
Híjjad a Jauskát is.
Aha itthon, jöhetsz nyugodtan.
Hát lehet, hogy levegőt kapott és kicsit beleszáradt A tetejét levághattad volna akkor a gecibe azt cső... Amúgy ha sikerült akkor afsza...jut eszembe..jövőhéten hétvégén otthon elszel? lehet átugranék megnézni a kis vérgépet
Ne matrinyázz bazze , hanem vegyél egy kurva csizmát, mert ha a bokád fogja bánni baszhatod a szép matricákat a DT-n Amúgy ha nagyon szeretnéd apraszakit megkérdezhetem, hogy ki csinálta neki...nem hiszem, hogy messze lenne
kurva jó kis nap volt, akik ottvoltak srácok az egyik fényképész, tőle is lesz HD minőségű kép
felvettelek msn-en báttya, majd ha hazaértél küldöm a képeket. kiválogattam azokat, amik rólatok készültek. 245MB tömörítve. szerintem átmegy az msn-en pikk-pakk! jó volt a csapatás egyébként, kár hogy nincs hozzászokva a kezem!de ti kurva jól nyomtátok azt kell mondanom
Valaki nem tud a megyében egy járműdekorost aki tudna nekem a DT-re vmi jó(akár egyedi is) matricaszettet tervezni?
Hűű komám azt elfelejtetted mondani hogy ehhez a pasztához erőember is jár csak azt otthon felejtetted. Szítment a kezünk mire ki tudtuk nyomni a deklihez való mennyiséget. (mielőtt felhívnád rá a figyelmem, igen kiszedtük a száraz réteget és még a fehér kupakot se tettük vissza)
Nem jöttél ma, pedig vártalak. Zsó-t láttam OSG-n, meg volt a sick7 is sajna a break párbajból semmit nem láttam a tízcsilliárdos tömeg miatt.
oké, majd 10kor a pályán
ááá annyira nem akarom megbonyolítani, csak felvetettem az ötletet, hátha nektek is útba esik az ami nekem. de mindegy, nem gáz, majd 10-kor a pályán találkozunk.
Vagy találkozunk máriapócson 10kor a pályán
ha annyira találkozni akarsz Debrecenben akkor hivd haveromat, mert ő onnan jön hozzám 9re Vámospércsere, és innen megyünk Máriapócsra.
száma: 70/6213154 (Szép Csaba)
De nem fog nagyon tempósan jönni mert le van áttételezve a drz-je
lábon jaja, de vámospércsen van a tallálkahely nálam
lábon viszitek a gépeiteket? mert ha igen, akkor debrecentől mehetnénk együtt is akár. találkozóhelynek mondjuk szerintem jó lenne a sámsoni úti mol kút (a yamaha máthéval szemben), feltéve ha nektek az útba esik.
gyertek mariapocsra holnap :)