Hát lehet, hogy levegőt kapott és kicsit beleszáradt A tetejét levághattad volna akkor a gecibe azt cső... Amúgy ha sikerült akkor afsza...jut eszembe..jövőhéten hétvégén otthon elszel? lehet átugranék megnézni a kis vérgépet
Ne matrinyázz bazze , hanem vegyél egy kurva csizmát, mert ha a bokád fogja bánni baszhatod a szép matricákat a DT-n Amúgy ha nagyon szeretnéd apraszakit megkérdezhetem, hogy ki csinálta neki...nem hiszem, hogy messze lenne
felvettelek msn-en báttya, majd ha hazaértél küldöm a képeket. kiválogattam azokat, amik rólatok készültek. 245MB tömörítve. szerintem átmegy az msn-en pikk-pakk! jó volt a csapatás egyébként, kár hogy nincs hozzászokva a kezem!de ti kurva jól nyomtátok azt kell mondanom
Hűű komám azt elfelejtetted mondani hogy ehhez a pasztához erőember is jár csak azt otthon felejtetted. Szítment a kezünk mire ki tudtuk nyomni a deklihez való mennyiséget. (mielőtt felhívnád rá a figyelmem, igen kiszedtük a száraz réteget és még a fehér kupakot se tettük vissza)
ááá annyira nem akarom megbonyolítani, csak felvetettem az ötletet, hátha nektek is útba esik az ami nekem. de mindegy, nem gáz, majd 10-kor a pályán találkozunk.
ha annyira találkozni akarsz Debrecenben akkor hivd haveromat, mert ő onnan jön hozzám 9re Vámospércsere, és innen megyünk Máriapócsra.
száma: 70/6213154 (Szép Csaba)
De nem fog nagyon tempósan jönni mert le van áttételezve a drz-je
lábon viszitek a gépeiteket? mert ha igen, akkor debrecentől mehetnénk együtt is akár. találkozóhelynek mondjuk szerintem jó lenne a sámsoni úti mol kút (a yamaha máthéval szemben), feltéve ha nektek az útba esik.
száma: 70/6213154 (Szép Csaba)
De nem fog nagyon tempósan jönni mert le van áttételezve a drz-je