Szasztok!
Mi a helyzet? Ááá basszus...most olvasom mivan...dekár..pedig mentem volna..igaz csak nézőnek..de kurva jó lett volna...már elkezdtem a szervezkedést is
pontosan!annyira mentem volna már,odakészítettem a pitboardomat is,hogy majd írkálok valamelyik ismerős motorosnak rá :D de jó is lett volna ha valami nem baszik be... :(
őszintén sajnálom én is, de elhiszem hogy ti mégjobban hallottam már nagyjából mi van meg volt is már régebben, de akkor így már tiszta a kép. pedig tényleg nagyon vártam már mióta megláttam hogy lesz, csak nézni is nagy élmény lett volna nekem főleg hogy ismerősök is lettek volna
Testvérem, földig hajlok előtted, h tudsz ilyen szalonképesen írni, arról az emberről, aki a teljes magyar supermoto sportot a sírba küldte.
Nekem ez nem menne. De még ismerek vagy másik 30 embert , akiknek szintén nem. És még másik százat nem is ismerek személyesen, akik szintén már csak a csodában bíznak
Hirtelen az öreg kökény (így kisbetűvel) meggondolta magát és odatartotta a markát . 19-re lapot húzott, mondván már úgyse táncolnak vissza a szervezők, oszt mégis....jó sokat akart a rohadék, egy darab rábólintásért cserébe ...plusz a rendőrök is hirtelen sokat kértek ....óbeszép kis országban élünk
A háttérben húzódó egyéb áskálódásokról már nem is beszélek, így is veszélybe kerülhet a licencem ....
Hát nagyonremélem minél hamarabb találok valami nyári melőt és végre elkezdhetem gyüjtögetni a jogsira motorra és mindnere a lóvét mert már nagyon szeretnék én is menni össze vissza pályázni meg midnen csak ennek még évek kérdése sajna :(
Mi a helyzet? Ááá basszus...most olvasom mivan...dekár..pedig mentem volna..igaz csak nézőnek..de kurva jó lett volna...már elkezdtem a szervezkedést is