Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!
Mi a helyzet? Ááá basszus...most olvasom mivan...dekár..pedig mentem volna..igaz csak nézőnek..de kurva jó lett volna...már elkezdtem a szervezkedést is
pontosan!annyira mentem volna már,odakészítettem a pitboardomat is,hogy majd írkálok valamelyik ismerős motorosnak rá :D de jó is lett volna ha valami nem baszik be... :(
Áh , b+!
Mér' nem gombfocista lettem? Tán ott nem volna ennyi faszolás.
őszintén sajnálom én is, de elhiszem hogy ti mégjobban hallottam már nagyjából mi van meg volt is már régebben, de akkor így már tiszta a kép. pedig tényleg nagyon vártam már mióta megláttam hogy lesz, csak nézni is nagy élmény lett volna nekem főleg hogy ismerősök is lettek volna
Testvérem, földig hajlok előtted, h tudsz ilyen szalonképesen írni, arról az emberről, aki a teljes magyar supermoto sportot a sírba küldte.
Nekem ez nem menne. De még ismerek vagy másik 30 embert , akiknek szintén nem. És még másik százat nem is ismerek személyesen, akik szintén már csak a csodában bíznak
Hirtelen az öreg kökény (így kisbetűvel) meggondolta magát és odatartotta a markát . 19-re lapot húzott, mondván már úgyse táncolnak vissza a szervezők, oszt mégis....jó sokat akart a rohadék, egy darab rábólintásért cserébe ...plusz a rendőrök is hirtelen sokat kértek ....óbeszép kis országban élünk
A háttérben húzódó egyéb áskálódásokról már nem is beszélek, így is veszélybe kerülhet a licencem ....
Mind1. Még a sajtóközleményt is szarul teszi be.
Mert mi van?
most hívtalak volna,hogy mi a picsa van má.... még engem is felbasz,annyira mentem volna nézni
itt a vége.....
minden fáradozás hiába való volt.
Konkrétan még el sem mondhatom itt, mert az a szervezet dönt a versenyzői igazolványokról is
de mi történt? mert mi nem vágjuk csak ti ketten eddig úgy néz ki...
Úgyúgy. Nem jó a joghurtosdoboz.
Áhhh, kibaszottul sajnálom. Ebben a tetves országban minden jó kezdeményezésre keresztbe tesznek a pézéhes gyökerek
supermotot vegyél és körbe is motorozod
hát nagyon remélem mert azért megmondom az őszintét szeretnék már bátyám ellen egy versenyt tolni miután már legalább tudok annyira motoroznmi mint ő
Türelem, motort meg jogsit terem. Eljön az pikk pakk.
Hát nagyonremélem minél hamarabb találok valami nyári melőt és végre elkezdhetem gyüjtögetni a jogsira motorra és mindnere a lóvét mert már nagyon szeretnék én is menni össze vissza pályázni meg midnen csak ennek még évek kérdése sajna :(
Tudnék én is cifrákat mondani . Rohadjon meg az össze befőttjük, az....
Karcsika úgy jó 21 éve voltam. Hallom ha minden jól megy te is motoros leszel.