Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem öltem meg senkit
Kit a nőstényt , aki sokkot kapott?
De itt van KÁ és feléleszti
Há eltűnt a menyecske.... . . és meg csappant az érdeklődés is... . pedig hűde..... . . a "szűzoltó" lecsapott rá mint gyöngytyúk a meleg takonyra .
megölted
na mi van, halott lett a topic
túl erős lesz...
jaja, vajon mit művel majd az enduro szettel 14-47el
3-ba? hűha, akkor tényleg megtáltosodott a paripa 15-39el az már elég komoly
jah az fasza, nekem 15-39es van most, az új karbival 3.ba kitudom venni kerékre szombat megyek egy nagyobb útra megint, ott kiderül mennyiből lehet kijönni vele huligánkodás nélkül hosszútávon
én a dr-t 15-38as áttétellel vettem, na azzal lehetett még produkálni ilyen fogyasztásokat igaz huligánkodni már kicsit lomha volt vele, de hosszabb távra jó volt
hegyekbe 3,5öt evett nekem akárhiszitek akár nem... 5be nem sűrűn raktam meg nem kell forgatni mint a hűlye ugy is megy mert van nyomaték
Nekem 4.1 alá még nem ment a fogyasztásom.
a régivel 3,5 és 5 között jártam el, attól függ mire használtam épp

régivel mennyit fogyasztott? lehet ezzel kicsit több lesz mi
Köszi szépen.
Van 2 db (első és hátsó ) vakszelepem, ha esetleg kell szóljatok.
3eFt lenne az ára.
jaja, úgy pöcc röff tankoltam is, igy elsőre 5,9et kapott be a nagy tesztelgetés hevébe.... megy ez még lejjebb is nálam
Örülök neki!
Nem tudom miért így indul de szerencsére ott a meleg indító rajta
RICSI! Jó lett a motor a levegőszűrő kivágás után Azt tudod h. mitöl van h. melegen csak meleginditóval akar indulni? eddig nem volt ilyen a másikkal, szivató nélkül indult
Kulcsár Lajos a szám ment mail-ben
Gumipóknak mi a tisztességes neve, illetve a telefon számát valamelyik ötök eltudná küldeni a szkraccs@freemail.hu -ra? Haveromnak kéne telószár szimeringet cserélni a zxr-ben.
Yamaha fzr 250, 400r bontott alkatrészek eladóak.
Érdeklődni telefonon!
06305770865
Bővebb infó, képek:
http://fzrbontas.c8.hu/

Kellemes napot mindenkinek!
Ilyen tán csak enyémen nincs ez a fekete csőrendszer.