Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Zsuzsi!
elviszlek en szivesen nem messze lakok toled
irj mailt ha erdekel
bordasi@citromail.hu
szep estét mindenkinek
Szia mindenkinek! Motoroznék, csak sajnos nincs, aki elvinne.
kb olyan fütyülős hangja lett mint Zé bergjének de msotmár nem durrog
Hallod...ha megyek, gyorsba megmutathatnád a hangját..igaz ott lesz asszony is..de ráér várni pár percet
Szeva
Na felkinlódtam az fcr-t, nagyon szopás, mert alig fér el... nem teljesen kompatibilis de rátudtam tenni a gumiharangot is, de azt sztem venni kell majd nagyobbat, mert félő h. lecsúszik...

Tapasztalat:
- Hangja kurva jó lett
- Próbakör 1, hang kurva jó, de még szarabb volt mint a mikuni...
- Próbakör 2, levegőszűrő fedél le... még jobb hang és most jött meg a teljesitmény is hálisten 15-39 hosszú sm áttétel, 3.ba lendületben ki lehet venni kerékre , gyárival csak 2.ba sikerül.

Holnap beviszem az árát szóval marad fent
jóóvan
bocs..fél4
Faszák vagytok Holnap fél3 körül ottvagyok
Most értünk haza a túráról: Debrecen-Gyöngyös-Kékestető-Eger-Lillafüred-Miskolc-Tiszaújváros
-Debrecen + nekem még Debrecen Vámospércs
össz:490km nekem Fáj mindenem, de megérte a túra, nagyon szép volt a bükk
sztem itthon
Gabi...holnap ha fél4 felé érte mennék a gumiért...otthon leszel?
Okés, köszi.
hallod, nem fogod elhinni, de pont ezt néztem tegnap este a térképen, le is fotóztam telóval az útvonalat szerintem arra kéne menni
Pont mozsd megyek hozzá, mekkérdezem.
+63KM ? ? ?
370 v 430 sztem annyira mindegy, és legalább nem kellen ugyanott jönni ahol megyünk.
Debrecen
Gyöngyös
Kékestető MÁTRA
Eger
LILLAFÜRED BÜKK
Miskolc
Tokaj Motoros találkozó (NEM mennénk be)
Nyíregyháza
Debrecen
akkor holnap 9kor shell kút, balmazújvárosi út, baumaxxal szembe
Kösz.
részvétem, nem gondoltam h. még ráad fórumos kollega esett áldaozatul tegnapelött nekem is kimásztak elém villogó sárgánál, én megálltam szépen, a mögöttem lévő transzporter meg majdnem belémpukkant, minek a követési távolság ugyebár
tán az egyik 5 sebességes a másik 6 ha jól tudom, de ha az aprilia rx/mx, rx 125 fórumba belépsz akkor azonnal kiderül mi az igazság
lehet hülye kérdés, de a rotax 123 vagy 125? vagy mi a különbség?