Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jófajta... ha meguntad átveszem
itt az új szerzemény, mosmár terepre is megvan a megfelelő védelem
ott ahol van az az új út? és pusztaság? az zsír hely..mi is jártunk oda egy időben
én is láttalak titeket itt józsán, ott volt Norbi is a 250es DR-el, jól szól oda jártok az üres lakóparkhoz motorozni? oda jártam én is régebben, ott is sérültem meg
az a csavar cska az alapjárati keveréket állítja ha jól tudom...
Hát én ezen csak 2 csavart találtam, egy ami alul van és azzal állítod a benzin/levegő keverékét, meg van egy amivel az alapjáratot állítod.
van azon több csavar.... lehet velük játszani..lehet a másikat befele vagy kfiele kell kicsit és akkor ezt a csavart befelé csavarhatod...vagy csináld meg magad...nem egy nagy dolog... utána olvasol...egy estényi olvasás és nagyjából be is tudod állítani
Vagy majd megtömetem valakivel a dobot mert full üres és már lehet az is sokat segít hogy kisebb lesz a kipugáz tágulási helye. Csak totál zárt dob, nem szegecselt így nem tudom megcsinálni. A wagenmotoros H.sámsoni srác meg 10E-ért tömné meg, annyit nem szeretnék rá költeni.
Az a baj hogy már 4 és fél csavarásnyira van kicsavarva (nem tudom lehet-e még kijjebb)ha pedig beljebb csavartuk még rosszabb. Meg szerelőm tudta állítani ilyen spéci szerszámmal ugyanis a karbi alján található az állítócsavar nem oldalt és nem férsz hozzá sima csavarhúzóval. Szerintem a karbin belüli benzinszintten kéne állítgatni és utána csavargatni. Ráadásul szerelőm meg tegnap zuhant le siklóernyővel és eléggé megsérült, egy ideig nem lesz szerelés. Na mind1 elkóringyászok a gyári dobbal.
nem voltatok ma a tesco fele egy nagy motoros csordával? mert lehet titeket láttalak
montam h. szar lesz aszfalton...

Megjött a GP PRO protektoringem
http://viewitem.eim.ebay.hu/GP...
Nagyon fasza minőség meg vastag műanyag protektro mindenhol, csuklós gerincprotektor
A hétvégi versenyen említettem neki, de azt mondta, h csinálni most nem ér rá, viszont ha felhívod, tud segíteni, h melyik csavaron merre tekerjél, h jobb legyen.
Na fent van elől a krosszgumi...mozsmá' aztán tényleg szakítok bárki után bárhová terepen kurva jól fog a másikhoz képest, viszont betonon..fúhh...10 percet mentme vele és 2x majdnem tanyáltam olyat.. van egy pont ahol érzem, hogy billen egyet...a szélső 2 sor borda között de terepen nem érzik egyáltalán... Köszi Gábor
én meg hátha nyerek a lottón azt akkor mindenkinek veszek egy DRZ-t:D
remélem összejön neked is
úgylegyen
nekem meg most jön utolsó félévem a suliban, lesz dolgom elég...eltelik hamar.aztán hátha gyűlik közbe annyi zsé, hogy jövőre komolyabban nézelődjek
Nekem nemsokára eljön az idő...wááá..már alig várom..cska legyen jó ára a tormának
jó gépek az biztos. bár járnék már ott hogy élőben nézegessem őket melyiket vegyem
Helló mindenki!
Nem tud valaki valami jó helyet ahol okosba megoldják a műszakit?
az mind1...nem kell nekem önindító..
ja, és még be is kell rúúúúgni
lehet, hogy az fel volt emelve mint az állat..én leengedem magamnak..mert enduró szettel csak a fél lábam ér le éppenhogy... faszé' csináltak ilyen kicsire
megnéztem a gyári adatokat azok szerint nem xr400: 93cm, drz-s: 93,5cm drz-e:94,5 cm. csak élőben nekem az xr még magasabbnak tűnt a drz-knél
Légyszi próbálj meg felvenni engem, hátha úgy megy. Nekem azt mutatja nem vagy aktív.
nem mutatja...