Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felvettelek
nem gond..nyugodtan
Már veszlek is fel, ha nem gond.
adatlapomon megtalálod
Még egy kérdés. Msn-ed vvan, mert most vettem igencsak egyet;)
Hát egy 180 magas ember furán néz ki a DT-n..viszont egy gyári 80-as DT egy gyári 50-es RX-hez kéepst egy erőgép...szóval ha felemeled a DT-t magasra...ugyanis fel lehet kb. olyanra mint az RX..akkor sokkal jobb... ha azt akarod, hogy úgy menjen mind a DT (még kicsit jobban is) akkor 80-as hengert kell rátenni viszotn akkor pár ezer km-enként tönkre fog menni..haverom most költött rá 60 ezret és pár hónap alatt szétbaszódott... ezeket mérlegeld
Én 180 magas vagyok, és azért hogy mutassak valahogy a motoron.
Akkor a Dt-n nincs olyan magasan az ülés, de szélesebb mint az Rx?
#Zé #Zé jelentkezz jelentkezz Beszéltél Sanyival hogy bekarburálná-e a gépest?
Magasabb mint a DRZ? mert az nekem még éppen elmegy..de attól magasabb már nem nagyon...esetleg leengedem a gecibe azt úgy talán jó lenne
ja, értem
Debreceni vagyok:D csak általában józsa a gyülekezőpont:D
ja hogy még xr400 van a képbe, értem jó gépek azok is magas, arra készülj
Te józsai vagy? csak hogy láttam múltkor is ide szerveztél vmi motoros összeröffenést én az vagyok, de sajna most nincs motorom
Hali. Ma lesz a Józsai Tesco-Parkolóba 16:00-kor egy kisebb-nagyobb motoros találka. Aki ráér és van kedve/benzine a gépben jöjjön
Szia!
Testre melyik nagyobb? Haveromnak van egy 2002-es rx asszem...az nagyon batár magas...csak asszem keskenyebb mint a DT...jóval
Jacek!

Szia. Volna egy fontos kérdésem:

Melyik motor nagyobb? Az Rx50 vagy a Dt80 Lc2?
EZT meg EZT meg EZT meg EZT néztem...hátha valamelyik meglesz még..ha enm akkor keresgélek tovább
de hülye vagyok..fordítva írtam...szóval...október vége..november eleje....
hát azt már fejen állva is kibírod majd írd be hogy miket nézegetsz még, kíváncsi vagyok na lépek én is, jóéjt
na én is léptem alvadni..jóccaka
jócakát
nem kell nekem homokon..valamelyik nap kimehetnénk a szoborhoz a pínzedet is megkapnád
na mentem elteszem magam holnapra
homokon nem adom sm szettel mert akkorát esel mint ház vmeik nap én is majnem elestem itt az utcánkba, veszedelmes ez a homok
november vége, október eleje....de lehet belecsúszik a decemberbe is...de az már nagyon amx..azt nem szeretném ha midnen igaz akkor pár hónap és valami nagy gép elsz a seggem alatt...nem biztos, hogy DRZ