Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor 4T-nél lenne még harmadik csavar vagy mi? Szerintem nem. Benzin/levegő keveréket csak egy csavarral lehet állítani én szerintem. Meg egy amivel a síbert, az az alapjáratot állítod.
Fogadni merek, hogy valami szar csapágy lett beletéve a múltkor...egy jó csapággyal nem fordulhat elő ennyi km után szerintem
Hát ja nem vettem észre h főtengely csapágyas lett a gép és a végére már annyira h a gyújtás is elment. Rem csak ennyi lessz a baja és a hengert nem húzta meg. Am holnap szedi szét pók. Am ja voltunk egy páran, meg utánna még majdnem annyi csatlakozott hozzánk.
DEDE azok mi voltunk:P
Háááhááá...de te Gyula mögött mi kötsög? Nesze neked DT verő RX faszom mi van már a géppel? szervízben van már?
voltatok páran, a debreceni tesconál láttalak titeket, kocsival voltam
Ja mi voltunk a Debreceni tesconál is meg Józsán is. Meg debbe az IT-nél. Ott verették a gépeknek.
Jó estét mindenkinek! Neked ki szervizelte DOKID?
2T-nél tuti így van...a csavar állatja az alapjárati keveréket, a súber állítja azt a keveréket amikor húzod a gázt...és az úszószint akkor játssza a legnagyobb szerepet mikor már a gázt csőre húztad, így súbertű teljesen nyitott állásban van lehet, hogy hülyeséget beszélek...de én így tudom..én így állítottam be és tökéletes...
Még nem is hallottam ilyet. Ettől még lehet így van, majd #Zé kiokít minket.
jóvan...
nem kell legalább huzatókapálni
meg lazítja a közit!
majd mész a tengeri földön az út mentén amig én az aszfaltot szaggatom
szoborhoz is mehetünk..de csak ha kipróbálhatom a DöRZit najóó..neeem..menjünk..de melyik nap? mondhtattad volna és nem raktam volna át a gumit...
ez a hét meg jövö hét biztos nem
max szoborhoz kinézhetünk szerdán vagy csütörtökön
köszi
a héten valamelyik nap nem dobot át az enduró szettet azt nézünk ki a tankira? esőt mond...utána fasza lenne
jaja..tényleg jó hely...
grat hozzá, jól néz ki
na akko' jó..
aha, sztem egyre gondolunk. jó hely tényleg, lehet faszán kanyarogni, ott karcoltam először a lábtartóval
nem, mert pont ott hajlik hol kell, meg a szűkítő gumi részek is jobbak mint a "Fox" -on :D
nem kényelmetlen, hogy annyira vastag?
gondoltam, de ezt nem igen adom el, annyira fasza minőség, meg kurva vastag a protektora