Ja nekem meg azért lett rajta állítva mert melegen nehezen indult, aztán az jobb lett, persze most se pöccös melegen meg ráadásul a roekjózsitól vett dobbal csinálja amiket írtam.
A bukásunk óta egyik napról a másikra Dokim megzavarodott! Hidegen nem indul csak kínkeservesen,időközönként melegen sem mintha elköltöztek volna otthonról! 15 rúgásik bírom(másodikra indult) utána pihennem kell ) nemsokára lesz rá egy kis időm bontom szét
Szerintem ne is bonyolítsuk tovább, ezt egy szerelőnek kell majd látnia, hallania meg faszán kipróbálnia és ő egyből tudja majd mit kell vele csinálni.
Valószínű, hogy sokkal kicsit...mikor elengeded a gázt? nem lehet, hogy túl nagy az alapjárati fúvókád? mert akkor hiába szegényíted a csavarral mint az állat ha nagy a fúvóka
Csak remélem h nem estek ki a kis golyók és nem húzták meg a hengert, mert akk vagy 50-es henger rá vagy meg kell hüvelyzni ezt, mivel nem lehet furni.
Hiába állítom a sírba is akkor üresen van akkora alapjárata mint állat cserébe ugyanúgy lefullad néha egy egy lámpához érve kuplungbehúzás+fékezéskor. Csak akkor marad ketyegve ha óvatosan húzom a gázt, de hát ki fasznak van kedve erre koncentrálni a legnagyobb forgalom közepén. Kis ici hirtelen gázfröccs még oké az nem nehéz de azzal is megfulladt már párszor, meguntam és visszaraktam a gyári pufót.
tuti, hoyg lehet azt is állítani valahogy..azon a szelepen kéne állítani szerintem...egy próbát megérne...ha rosszabb akkor vissza az eglsz és szerelő...nem? elbaszni nem tudod, emrt vissza tudod állítani
Lehet, hogy nincsen..enm tudom...de eszerint be tudnád állítani, ahogy leírtam...de az alapjárat csavarral csak minimálisat állítasz a súberen...azt a karbin belül kell állítgatni...a tűt kell rakni ide-oda....ha egyáltalán súberes a karbid...van a pillangó szelepes is vagy mi..na azt nem tudom, hogy lehet-e állítani a szelepet...szerintem valahogy biztos