Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd holnap megnézed, jóéjt lépek énis
ha jól nézem, akkor elvileg ilyen van rajta: http://www.allensperformance.c... ha nem, akkor tévedtem
Így indult és fog is Jó éjt mindenkinek! Doki a király!
MIKUNI egyik oldalt nagyon picike számok és betűkkel 13E0
nem tudni milyen típusú a karbid? kéne nézni hozzá egy gyári alap beállítást, aztán onnan indulni, hátha
Ja nekem meg azért lett rajta állítva mert melegen nehezen indult, aztán az jobb lett, persze most se pöccös melegen meg ráadásul a roekjózsitól vett dobbal csinálja amiket írtam.
Kitakarította! (nem jó) Én veszem kezelésbe
De az gumipóknál volt nem? Nem csinálta meg?
A bukásunk óta egyik napról a másikra Dokim megzavarodott! Hidegen nem indul csak kínkeservesen,időközönként melegen sem mintha elköltöztek volna otthonról! 15 rúgásik bírom(másodikra indult) utána pihennem kell ) nemsokára lesz rá egy kis időm bontom szét
Mondjuk éns emmirét nem vinném szerelőhöz...1x volt a motorom szerelőnél..a simó....még rosszabb lett..szal inkább csináld magad módszer..eddig bevált
Hát ja..mondjuk én karbi állításért tuti nem vinném szerelőhöz...addig kínlódnék vele, míg jó nem lenne..legalább gyűlik a tapasztalat
Szerintem ne is bonyolítsuk tovább, ezt egy szerelőnek kell majd látnia, hallania meg faszán kipróbálnia és ő egyből tudja majd mit kell vele csinálni.
Valószínű, hogy sokkal kicsit...mikor elengeded a gázt? nem lehet, hogy túl nagy az alapjárati fúvókád? mert akkor hiába szegényíted a csavarral mint az állat ha nagy a fúvóka
De ha csak kicsi kárt csinált a hengerben akkor hónolni lehet a nicasilos hengert is...
Csak remélem h nem estek ki a kis golyók és nem húzták meg a hengert, mert akk vagy 50-es henger rá vagy meg kell hüvelyzni ezt, mivel nem lehet furni.
Hiába állítom a sírba is akkor üresen van akkora alapjárata mint állat cserébe ugyanúgy lefullad néha egy egy lámpához érve kuplungbehúzás+fékezéskor. Csak akkor marad ketyegve ha óvatosan húzom a gázt, de hát ki fasznak van kedve erre koncentrálni a legnagyobb forgalom közepén. Kis ici hirtelen gázfröccs még oké az nem nehéz de azzal is megfulladt már párszor, meguntam és visszaraktam a gyári pufót.
így akkor érthető, hogy megment
Nem is volt még benne csapágy cserélve, multkor azt mondta h jó, szal nem tom mennyit ment az a csapágy.
Neked válaszoltam..cska elbasztam
tuti, hoyg lehet azt is állítani valahogy..azon a szelepen kéne állítani szerintem...egy próbát megérne...ha rosszabb akkor vissza az eglsz és szerelő...nem? elbaszni nem tudod, emrt vissza tudod állítani
Persze hogy nem súberes csak az érthetőbbség kedvéért írtam úgy.
Nem ismered aki szerelte, itt kabán van egy szaki ő szokta. Megyeget megyeget csak be kéne lőni a másik dobhoz.
Hi! Ki szervizelte Dokidat megy már mint a távirat?
Lehet, hogy nincsen..enm tudom...de eszerint be tudnád állítani, ahogy leírtam...de az alapjárat csavarral csak minimálisat állítasz a súberen...azt a karbin belül kell állítgatni...a tűt kell rakni ide-oda....ha egyáltalán súberes a karbid...van a pillangó szelepes is vagy mi..na azt nem tudom, hogy lehet-e állítani a szelepet...szerintem valahogy biztos