Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha
Gilera rx 125 höz milyen hengert lehet venni? Rotax?
Oké, el van tolva
ott van a kis zsivány :)
remélem bevált gép lesz,nem lesz baja!
én mondjuk a ktm-et jobban elfogadtam volna ami előtte van
Faszom jó hamar!
Toljuk már el 9re,addigra csak elkészülnek a kicsik,ha nem gond
hülye pedestriánok:D
8kor indulunk, balmazujvarosi shell-kut parkolobol!
#Zé ha esetleg olvasgatod a fórumot, megtennéd hogy beszélsz majd B. Sanyival, valamikor bekarburálná-e a gépen a roekjózsi féle dobhoz? Mert nem tudom azzal használni a gépet, visszatettem a gyárit. Azzal gyakran leáll, meg némelyik gázfröccsnél befullad. Szerelőmnél már kétszer voltam de valahogy nem jött össze. Első alkalommal állított a karbin belül, lejjebb vette a benzin szintet mer tán magas volt, de szerintem így még rosszabb lett. Sanyi hátha jobban vágja a dolgokat Meg ugye csak jó lenne használni azt a dobot mert nem polcdísznek szántam.
Hopsz egy kis fáziskésés Köszi az invitálást de nem megyek mert tartogatom a pénzem a 3 napos Kunmadarasi banzájra. Jó lenne egyébként.
merre mentek már? most utcán verettek? 7végén lesz valami krossz/enduro téma? még a most 7végét szét akarom edzeni,utána mehetnénk valami románosdist
én szivem szerint 8kor elindulnék mert Egerfelöl megyünk fel és én leakarok menni Gyöngyös irányába Kékestetőről, aztán meg vissza azon a vonalon
Hy
Jó kérdés, minden Csabiékon múlik, igen csak hozza asszonykáját is, én meg most nem viszem
Hánykor indultok?
Lehet mi is mennénk veletek
Igaz kocsival
megbecílgessük majdan ha tudok pontosabbat...csak nyugodjanak le itt a kedélyek
jövőhéten pénteken mi megyünk pestre családostul...csak hétfőn jövünk haza. szóval jövőhéten csak a hétköznap a jó:S
Köszi háver Jövőhéten össze kéne hoznunk egy fasza motorozást..bár pénzem nem angyon van..elment anyámék összes lóvéja is...de van még vésztartalékom..hozzányúlok ahhoz
Na jóvan akkor, én meg most fejeztem be a csempézést fasz kivan vele már... nem is lettem kész ráad
Megvan a srác főnix!
EZT az állatot akartam
Tényleg annyi van benne!
Haveré volt.
isten nyugasztalja nagypapádat