Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Köszi fiúk! Am Zéé nem az a nagyapám..a másik...a motoros az él és virul hála istennek
Részvétem!
Hali! Ha nem ér rá Gumipók,akkor hívd Tarsoly Karcsit precíz,korrekt az ember! Tel:06308590939
Szegény, nem nagyon élvezte a robogót
Fogadd részvétem.
Őszinte részvétem!
Szevasztok fiúk! Mostanában nem nagyon leszek, és motorozni sem nagyon tudok menni, sajnos meg halt nagyfaterom és sok a dolog! Mindenkinek minden jót! Jók legyetek sarácok!
jah annak nem gáz
Azon az öntött keréken biztos nem fordul el, de az se gáz, mert nincs tömlő benne.
de ha enged a nyomásból elfordul a szelep ha nincs vakszelepje, legalábbis Szőke kapitány így járt vagy 2x asszonta...
Úgy , ahogy mongya főniksz, de engedd le elől a nyomást vgy 1.3-ra.
Mondom én , aki szintén nem tud stopizni, csak néha felrántom kissé a hátulját.
Gumipókot hívjad!
Csákány
Elvileg előrenehezedsz aztán betéped az elsőt amig nem emelkedik a hátulja és akkor szépen adagolod, ez az elmélet, gyakorlatba kicsit nehezebb
Apropó, szombat nem jössz velünk Kékestetőre?
Ceebuctok.
Valaki regéjje már el nekem hogy a vérbe tanuljak meg stoppizni mer nemrég majdcsak olyat estem mint lóbogár a dudva dombról. Vagy negyedórán át el vissza gyakoroltam de csak lassultam mint állat. Mikor odabasztam a féknek mert már az ideg csapkodott, akkor meg kentem vagy 40 centis csíkot a bitumenyre.
bocsi hogy idétlenül írok,de egy benzinkút netét lopom ( kamionos lét)
hát ez úgy indult hogy 650! de a végére a vevős is neette havert,milyen kitartó a zsidóságban :)
elvileg 7500km van benne. adott hozzá egy új cross bukót,egy bőr dzsekót és egy 640 lc4-es enduró szettet
hm nem ismerős azért köszi, azt megkérdezhetem még hogy mipénz volt ha publikus persze
Motor szerelőt keresek Debrecenben, vagy Derecskén. Gilera RX 125 Arizona
már nincs fent,mivel elkelt,vagyis megvette haver ! de egy nagyobb,túratankos kék S drz-ről van szó,aminek az oldalidoma a tanknál fekete színű és raptor dob van rajta! ja meg cross gumi!
Üdv. Főtengely szimering miatt köpheti a kipufogó az olajat?
hidd el a bolti jó
hobby szinten tökéletes, nekem is volt ilyen, de ha komolyabban nyomod érdemes erősebbet venni
ok, akkor 40ért ideadod a karbit és odaadom 2 percre a feszabályzót, na?
Szép estét mindenkihe Ki mit szól ehe
Rendben beviszem de az ár majd ott dől el
Készülj már hogy 2 percre elkérném a fesz.szabályzódat!