Szevasztok fiúk! Mostanában nem nagyon leszek, és motorozni sem nagyon tudok menni, sajnos meg halt nagyfaterom és sok a dolog! Mindenkinek minden jót! Jók legyetek sarácok!
Csákány
Elvileg előrenehezedsz aztán betéped az elsőt amig nem emelkedik a hátulja és akkor szépen adagolod, ez az elmélet, gyakorlatba kicsit nehezebb
Apropó, szombat nem jössz velünk Kékestetőre?
Ceebuctok.
Valaki regéjje már el nekem hogy a vérbe tanuljak meg stoppizni mer nemrég majdcsak olyat estem mint lóbogár a dudva dombról. Vagy negyedórán át el vissza gyakoroltam de csak lassultam mint állat. Mikor odabasztam a féknek mert már az ideg csapkodott, akkor meg kentem vagy 40 centis csíkot a bitumenyre.
hát ez úgy indult hogy 650! de a végére a vevős is neette havert,milyen kitartó a zsidóságban :)
elvileg 7500km van benne. adott hozzá egy új cross bukót,egy bőr dzsekót és egy 640 lc4-es enduró szettet
már nincs fent,mivel elkelt,vagyis megvette haver ! de egy nagyobb,túratankos kék S drz-ről van szó,aminek az oldalidoma a tanknál fekete színű és raptor dob van rajta! ja meg cross gumi!
Fogadd részvétem.
Mondom én , aki szintén nem tud stopizni, csak néha felrántom kissé a hátulját.
Elvileg előrenehezedsz aztán betéped az elsőt amig nem emelkedik a hátulja és akkor szépen adagolod, ez az elmélet, gyakorlatba kicsit nehezebb
Apropó, szombat nem jössz velünk Kékestetőre?
Valaki regéjje már el nekem hogy a vérbe tanuljak meg stoppizni mer nemrég majdcsak olyat estem mint lóbogár a dudva dombról. Vagy negyedórán át el vissza gyakoroltam de csak lassultam mint állat. Mikor odabasztam a féknek mert már az ideg csapkodott, akkor meg kentem vagy 40 centis csíkot a bitumenyre.
elvileg 7500km van benne. adott hozzá egy új cross bukót,egy bőr dzsekót és egy 640 lc4-es enduró szettet
Készülj már hogy 2 percre elkérném a fesz.szabályzódat!