Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam multkor egy 25kw-ost drz-re voltál ráindulva mikorra tervezed? remélem összejön mindenkinek a terve aztán lehet bandázni
nekem bezzeg nem mondod, hogy próbáljam ki... pedig szívesen megnézném, hogy mennyivel gyengébb mint a kis DT
jaja arra én is kíváncsi lennék de sztem már ottkörül lehet
mennyit engedsz a feléből? amúgy okés..annyit megér
majd kipróbálod aztán megmondod milyen, nekem meg egy E-t kéne kipróbálni már h. tudjam elérte e már azt a szintet vagy többet is?
akkor belehet vadítani egy s-es dörözöt is elég jól egy fcr-el. e-set akarok, de majd látjuk hogy sikerül

másik, láttam itt ma józsán egy srácot stuntolni egy zöld kawával egyedül, elég jól nyomta innen vki a fórumról esetleg?
1500?
mennyi kőő a gumiért? valamelyik nap átviszem
azzigen
jobb volna megdobnál pénzel mert most kéne a pénz
oszt az összes pénzem kőccsem rád? majd iszunk még valamit...nemsokáá.. de jó...valamelyik nap kapsz 2x2 lityót és akkor még lógok egyel
hát még finomhangolni kell, vayg kivágom a levegőszűrő házat, mert mikor nem volt rajta a fedél akkor ment faszán biz isten még féltem is olyat gyorsul
hát ez többet ér mint egy 2 littyós sör hozz 3x2 litert azt megeggyeztünk
grat akkor most már nagyon bika lehet a gép, 435ccm, fcr karbi már nagyon viszket a seggem egy jó drz-re. remélem jövőre összejön annyi zseton
na vederszén...fellőtték a pizsit sok sikert a rágárder lovagoknak meg ilyesmi...
Ma jöttem haza Bulgáriából.
Az hagyán hogy robogóval bukó nélkül nyomatják, de ZZR 1400-el!
Csak lestem!
holnap lesz...valamikor átszaladok egy 2 lityós sörrel..legalább
n mit majd fizetsz ha lesz zséd
mondtam, hogy kicsípted de legalább van időd megcsinálni..én sztem holnap átdobom az első gumit thx még1x
defektes az első cross gumim basszná meg, 1 óra alatt leereszett de még jó h. nem akkor derült ki mikor menni kell vele, igy lesz idő megjavitani
én is voltam 1 hetet balatonon idén nyáron már, de nem motorral, msot csak hétvége lenne, aztán azt követő hétfőtől 5 napos továbbképzés pesten
hát nekem kb 2 hónapja van benne..és semmi baja több DT-s kolegának is ez van ebnne..mindenkinek tökéletes
Há ja...nanááá..... . .
há' muszáj vót ráadni, hogy legyne mit levenni
Nem szabad ezekbe mer leolvasztja az egész fejidomot. Csak ez a nagy buzi körte izzó a jó bele.