Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap keménybe erdély
Hy!

Miről maradtam le? Lesz vmi nagyobb megmozdulás a közeljövőben?

V kisebb megmozdulás?
Cső Simon!

Ezer vée nem láttalak...el vagy tűnve bazzeg..mijafasz? Mé' nem rakod fel hirdetésbe a kerekeket? Biztos elvinnék
Futólag ismertem Részvétem az egész családjának!
Hát itt káröröm nincs!
Főleg nem tőlünk!
szevasztok betyárok!

Mizu veletek? van egy lc4-es enduró kerekem hibátlan fogaskerékkel ( 3db hátsó) kiváló küllővel ( nem lötyög,nem mozog) az első kereken a gumi olyan 90 %-os míg a hátsón olyan 70%! ha valakit érdekelne akkor rikítson! nem drága píz!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Ha esetleg valki csapágycsere előtt áll akkor mi vagyunk a legjobb választás. Itt olcsón hozzájuthatsz a legnagyobb márkákhoz.
Ha ismernél, tudhatnád, h mindenkit igyekszem lebeszélni a közúti motorozásról, én is minimálisat megyek az elmúlt évekhez képest.
Menjenek pályára v terepre és örökké fognak élni.
A mai megboldogult is valszeg egy fiatal srác lehetett, aki előtt még ott volt az egész élet Legyen könnyű neki a föld.
Remélem sajnálat tölt el mikor ezt írod és nem káröröm........
Ismertem a srácot és jó gyerek volt.

Nyugodjon békében!
MOTOROSOK FIGYELEM !
Éjszakai pályamotorozás augusztus 6-án (szombaton) a RabócsiRingen Máriapócson
Nyitás 19:00 Zárás várhatóan 02:00 óra.

Várunk minden motorost erre az igazán különleges és extrém éjszakára, és az azt követő hajnalig tartó after partyra. A pályán szállás foglalható 2500 Ft-tól, valamint lehetőség van sátorozásra is, melynek díja 1500 Ft. A pályamotorozás díja, mentő biztosításával 6000 Ft. Egyéb információ és JELENTKEZÉS a 06-30-274-0800 telefonszámon, vagy a ring@rabocsiring.hu e-mail címen.
Ismeri valaki közületek egy mtx 125-el kezdő motoros srácot? Fiatal kb 20-22 közt lehet szerintem.
Vagy ha magadra ismersz írj már a fórumra
vasárnap délelőtt? én aaszok :DD de szerintem a hétvégi motorozás nekem is kimarad..szal jövőhét..akkor már te is ráérsz
szombaton szülinap, vasánap meg lehet vedégek vannak:S
ha vasnárnap esetleg ki tudnék nézni akkor is csak délelőtt...
ma nem jó...nincsenek itthon a többiek..nekem meg holnap meló..szal maradt a hétvége...de te mé' nem érsz rá?
ó gyertek már:D nekem nemjó a hétvége:D aztán ti tombolhattok felőlem hétvégén is
egy iylen gépért 600 ezret nem sajnálnék nem tudok semmit..Zoli már menne..meg egy 3. DT-s gyerek is..de, hogy mikro megyünk azt még nem tudni..sztem csak a hétvége lenne jó
hát ha neked 620 pénz nemsok... nekem egy egész vagyon xD
am télleg hétköznap nem szokott kijárni senki?
vagy mikor lesz szervezve legközelebb? (megvan csinálva a defekt végre )
Áááá gecc fiúk..itt van előttem az álom motor és tehetetlen vagyok..baccameg DRZ 25kW-al... gyönyörű, és még fasza is...kurvaélet..és nem is drága...annyira
Megyeget megyeget.
navazze... azt hittem tudsz rendelni...akkor mind1 azé' köszi
Nincs ilyesmi cuccom
Csá gecc Megy a DR?